Наум Шопов-младши: „Откраднат живот” смаза бъдещето ми! (Отказва ли се д-р Тасев от сериала)

Наум Шопов-младши: „Откраднат живот” смаза бъдещето ми! (Отказва ли се д-р Тасев от сериала)
5 (100%) 1 vote

Наум Шопов-младши е пред труден избор

Наум Шопов-младши вече съжалява, че е приел да участва в хитовата лекарска драма „Откраднат живот”. Внукът на големия Наум Шопов се двоуми сериозно дали да зареже поредицата. Причината, следването му е пред провал. Той е последен курс в Медицинския университет и здравата е закъсал с учението.

Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши е пред труден избор

Заради снимките в лекарския сериал не е взел няколко теста, не се явява и на упражнения. Освен това отсъства от лекции и има вероятност да не бъде допуснат на изпити. Тази последна година е особено решаваща за бъдещия доктор. Само високи оценки биха му гарантирали мечтаната специализация. Екранният д-р Борис Тасев иска да стане кариохирург.

В рода му вече има известен професионалист в тази специалност.„Откраднат живот съсипва бъдещето и кариерата му. Не знам дали да се откажа. А с такова голямо желание участвах на кастингите. И много исках, заради паметта на дядо си, да участвам в този сериал”, разтревожено казвал 24-годишния младеж.

Наистина той участвал в избора за млад лекар в сериала. Но сега определено чувствал леката неприязън от колегите си на екран. С актьорите се разбирал добре, но те му завиждали заради професионалното справяне с трудната докторска терминалогия.

Неговата екранна партньорка Луиза Григорова често го събуждала посред нощ. Тя му искала помощ за нелеките докторски фрази за болестите и инструментите, които присъствали в лекарската сага.
Майка му също била недоволна от участието му в епизодите на „Откраднат живот”. Тя се притеснявала, че сина й ще закъса с учебния материал. И най-големите й кошмари вече се сбъдвали.Тя очаквала провал на изпитите и после съсипване на бъдещето му.

Заради тези пречки Наум Шопов-младши бил доста разколебан дали да продължи с участието си.Шефовете на медията и продуцентите на сериала обаче били очаровани от играта на екранния д-р Тасев. И в никакъв случай не искали да загубят новото дарование.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар