Изненада: Елена Йончева става майка за втори път? (Пламен е луд от радост)

Изненада: Елена Йончева става майка за втори път? (Пламен е луд от радост)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева става майка за втори път?

Елена Йончева ще си има момиченце. Журналистката, която отразяваше най-горещите точки на света, вече е депутат от БСП. Блондинката обаче не е толкова щастлива от факта, че влиза в Парламента. Нейната голяма мечта е да дари малкия Тео с братче или сестриче.

Елена Йончева

Елена Йончева става майка за втори път?

Преди година 52-годишната репортерка, била в окото на куп граждански войни, даде живот на първородния си син. Но сега обмисля варианта да го дари и с близък човек, с когото да делят радостни и тъжни моменти.

Тъй като тя стана майка на една сериозна възраст, се замислила малкия Теодор да си има сродна душа, след като двамата с баща му си отидат от този свят.

Елена Йончева обаче не искала отново да се подлага на изнурителната процедура по оплождане на яйцеклетка и на хормонална терапия. Синът си тя роди ин витро в клиника в Германия.

Но нямала сили, нито време отново да се подлага на подобно изпитание. Затова искала да осинови. Но задължително да е бебе, за да свикне отрано с новия дом и родителите си. И да е момиченце.

Още докато беше гадже на екс премиера Сергей Станишев, двамата обмисляха вариант да си осиновят дете. Въпреки дългогодишната връзка между политика и телевизионерката, нито създадоха общо поколение, нито осиновиха. Елена Йончева стана майка с новия си приятел, архитекта Пламен.

Половинката й бил очарован от идеята да си имат още едно дете. И двамата смятали, че ще е престъпление да оставят Тео сам в живота. Като депутат от БСП журналистката нямала да разполага с много свободно време. А и процедурата у нас по осиновяването отнемала минимум година, в най-добрия случай.

Двамата с Пламен Тодоров още не са направили сериозна крачка в тази посока. Любимият й все още се надявал двамата да си родят свое детенце. Той дори подхвърлил на Елена, че е най-добре да опитат да станат родители на биологичен наследник

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар