Кошмар за Веселин Маринов: Естрадната легенда попадна на мушката на ГДБОП!

Кошмар за Веселин Маринов: Естрадната легенда попадна на мушката на ГДБОП!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов може сериозно да пострада заради своя адвокат! Докъде ще стигне цялата схема?!

Певецът Веселин Маринов има сериозни основания за притеснения. Естрадната легенда се намира на мушката на ГДБОП, след като се оказа в близки отношения с разследван от антимафиотите човек, научи Kliuki.bg.

Веселин Маринов

Певецът Веселин Маринов получава удар след удар в последно време

На 12 януари при операция на ГДБОП са били задържани в ареста трима митничари от Варна. При обиск в техните домове е била открита сума от близо 1 млн. лв. Тя е била събрана от рекет над търговци, разкри прокуратурата.

Очаква се обаче в скоро време да последват още акции срещу корупцията в морската ни столица. Засега има информация, че случилото се през януари е само началото.

По време на разследването са били записани шокиращи разговори на съдии, адвокати, прокурори и полицаи във Варна. Сред тях бил и лицето Иван Кръстев, който е личен адвокат на Веселин Маринов, пише в. „Шоу“.

В момента се проверяват данни за обвързаност между юриста и съдии. Разследването е насочено върху това дали адвокат Кръстев влияе по някакъв начин на тези съдии.

Веселин Маринов не само работи с Иван Кръстев, но двамата са и близки приятели. Те редовно се виждали в кантората на адвоката във Варна.

Любопитен факт е, че когато Веско влизал при Кръстев, оставял навън връхните си дрехи и телефона си. Това се правело от адвоката като превантивна мярка срещу подслушване. Целият му кабинет бил пълен със заглушители.

Все още не е ясно до каква степен Веселин Маринов ще пострада от приятелството си с адвоката. По всяка вероятност ГДБОП вече са и по неговите пети и го проверяват.

Припомняме, че това е поредният скандал около изпълнителя на „Горчиво вино“. В последните месеци излезе шокираща информация за него и гаджето му Веселина Пеева, като двамата дори са обвинявани в пране на пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар