Трътлеста ли: Емилия смая с перфектно тяло за месец! (ето как постигна драстична промяна)

Трътлеста ли: Емилия смая с перфектно тяло за месец! (ето как постигна драстична промяна)
5 (100%) 2 votes

Емилия беше подложена на жестоки критики след раждането, но натри носовете на всички!

Поп фолк хубавицата Емилия си затвърди името на една от най-изкусителните певици на Пайнер. Тя блесна пред всички тотално променена и направо неузнаваема. Стройна, свежа и с почти перфектни мерки.

Емилия

Емилия отново си е същата – стройна и красива като преди.

Припомняме, че само допреди месец половинката на Коко Динев обираше критиките и директните обиди на злобари, които я наричаха трътлеста и дебела. Без да се съобразят дори за секунда с факта, че е раждала жена, при това на 35 години.

Е, днес певицата им разказа играта като показа изкусително тяло. Постигнато само за броени седмици. Сами може да се уверите, че от някогашните паласки и мазнинки на Емилия не е останала и следа. Тя е отново така пленителна, както и преди.

Близки до нея източници разкриха, че Еми е приела твърде присърце нападките срещу себе си и дори е плакала от обида. След това обаче, вместо да се вайка, се взела в ръце и се зарекла, че няма да позволи на никого да й поставя етикети.

Започнала да тренира усилено и се потяла във фитнеса почти всеки ден. „Заинати се, но успя. Гледа си семейството, децата, ходи по участия, но въпреки това тренира. Всичко е въпрос на мотивация и воля, а тя ги има в изобилие. И ето на – резултатите не закъсняха“, разкриват източниците.

Разбира се, Емилия си поставила и ограничения в храната като изцяло се отказала от вредните, сладки и мазни храни. Дори, когато в дома й Коко Динев и малкият Иван с кеф набивали кулинарни изкушения, тя доволно си хапвала от своето диетично меню.

Дано и занапред да се поддържа все в такава форма, направо ще избие конкуренцията, хвалят я почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар