Дара втрещи всички с признанието: Брат ми ме пребиваше всеки ден! (Още откровения)

Дара втрещи всички с признанието: Брат ми ме пребиваше всеки ден! (Още откровения)
Гласувайте за статията

Дара призна нещо от миналото си, с което втрещи всички

Дара е новата тийн сензация. Всяка нейна песен се превръща в поредния хит. Който не само се върти по дискотеките, но и често оглавява най-известните класации.

Дара

Дара шокира с признание

Вечно засмяното момиче винаги е било откровено. Но това признание на Дарина Йотова, познато като Дара, шокира мнозина. Младият талант, който догодина ще бъде абитуриентка, разкри кошмарни истини за детството си.Чаровницата била пребивана от своя брат Йордан.

Певицата от дете била мъжкарана. И вместо с кукли и парцалки, винаги отивала да играе с момчетата. Участвала в момчешки банди и правела щуротии наравно с тях.

На брат й никак не му се нравело тя да се мъкне вечно с групата. Затова всеки ден упражнявал юмруците си на нея. За да я откаже, но ят упорито отказвала да се съгласи с неговите забрани.

„Не само ми плесваше шамари. Бпрат ми така ме биеше, че често дъха ми спираше. По-скоро много често. Как оцелях, още не мога да си дам сметка.Не можех не само да дишам, но и да чувам. Пред мен ставаше толкова тъмно и черно, че не знам как оставах жива след такъв побой”, разказа Дара в свое интервю.

Участничката в Х фактор е доволна, че този кошмар вече е в миналото й. Сега двамата с брат си са повече от приятели.

Те си споделят всичко и тя го чувства наистина като опора и сродно същество. „Заедно сме и си споделяме всичко. Доволна съм, че сме единни и се разбираме перфектно. И да ви кажа откровено, от цели шест години не сме се били”, откровено до болка е красивото момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар