Шок: Разривът между ген. Румен Радев и първата дама потресе всички! (скандални разкрития за отношенията им)

Шок: Разривът между ген. Румен Радев и първата дама потресе всички! (скандални разкрития за отношенията им)
5 (100%) 1 vote

Ген. Румен Радев и Десислава Радева охладняха един към друг още в началото на мандата!

Съществува ли наистина проклятието на президентите и техните съпруги в България?! Това се питат мнозина, след като стана ясно, че ген. Румен Радев и половинката му Десислава Радева са значително охладнели един към друг.

Румен Радев

Колко сериозен е разривът между Румен Радев и съпругата му?!

При това още в самото начало на мандата на новия държавен глава. Към когото общественото одобрение е на наистина високо ниво. Че президентът се радва на уважението и подкрепата на избирателите си, засега е факт. Не така идилично стояли нещата в собствения му дом обаче.

Близки до Румен Радев подшушнаха, че между него и Десислава Радева е зейнала пропаст. Която се дължи само и единствено на тежкия характер на първата дама.

Припомняме, че през уикенда двамата сензационно бяха засечени да пазаруват в един от най-големите молове в столицата. И то в най-пиковия час. Очевидци и продавачи разказаха как Десислава Радева, наричана още Генерал Деси, се държала надменно и високомерно със заобикалящите я.

Не се спирала да поговори с хората, нито поздравявала продавачките в бутиците. За разлика от Радев, който бил напълно естествен и усмихнат. Не това обаче е най-шокиращото, а фактът, че двамата не се държали за ръце, както винаги досега. И нещо повече – дори не си говорели, пише Пик.

„Повечето хора сигурно си мислят, че са се скарали за нещо в онзи момент. Но не е така. И в президентството служителите виждат как малко по малко Румен Радев сякаш се разочарова от жена си.

Сигурно още я обича, но тя не спира да се налага и да показва лошите черти от нрава си. Ако продължи така, не е сигурно, че ще му остане съпруга до края на мандата“, коментират източниците.

И допълват, че не са малко тези, които започнали „залагания“ в какъв срок след изтичането на мандата на Радев, двамата ще се разведат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар