Люси Иларионов се стопи: Ето с какво се храни, за да слабее като невидял! (разкри менюто си)

Люси Иларионов се стопи: Ето с какво се храни, за да слабее като невидял! (разкри менюто си)
Гласувайте за статията

Люси Иларионов не прилича на себе си, дори Ани Хоанг не може да го познае!

Режисьорът Люси Иларионов вече е неузнаваем. Той се стопи така, че и собствената му половинка Ани Хоанг не може да го познае и да повярва на очите си.

Люси Иларионов

Люси Иларионов е направо друг човек

Сигурно всички ще си кажат, че Люси е отслабнал заради сложната и скъпа операция за намаляване на стомаха, която си направи в Турция. Да, той признава, че тя има голям принос, но само в началото.

„Когато ми орязаха стомаха, слабеех с дни, дори с часове. Но това е, защото имах много за сваляне. Отдавна вече отслабвам по напълно нормален начин и той е с хранене – здравословно хранене. Без него досега щях да съм си върнал старите килограми“, обяснява режисьорът.

Люси Иларионов твърди, че всеки може да постигне неговите успехи и да намали размера на дрехите си с няколко номера. Условието е категорично и завинаги да забрави сладките храни, газираните напитки и хляба. С пърженото също не бива да се прегрешава, само от дъжд на вятър.

Иларионов съветва да се набляга повече на течните храни като супи и бульони, но без много мазнина в тях. Както и да се ядат зеленчукови пюрета, да се пият чайове и смутита, фрешове от различни плодове и много вода.

„Да, от водата също се отслабва и това не е измислица. Тя те държи сит, защото често пъти дехидратираните хора мислят, че са гладни. Докато всъщност са просто жадни и не им трябва ядене, а вода“, обяснява половинката на Ани Хоанг.

Люси Иларионов се зарича, че въпреки постигнатото, няма да спре дотук. Той мечтае да се върне в размерите на дрехите си от младежките години, когато се радваше на женско внимание като първи красавец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар