Взривът е страшен: Слави Трифонов взе окончателното си решение! (новината е повече от шокираща)

0

Слави Трифонов взе твърдо и шокиращо решение за живота си!

Шоумен номер едно в страната Слави Трифонов взриви България с решението, което взе. Този път то е окончателно и остави онемели и потресени милиони зрители. Както и самия екип на Дългия, който вече кърши ръце.

Слави Трифонов
Слави Трифонов зарязва шоуто си и телевизията като цяло, решението му хвърли в шок милиони българи

Защото Слави Трифонов кардинално е решил да насочи кораба си в друга посока и… продава шоуто си. Тази скандална и неочаквана новина съобщиха близки до обкръжението му източници, пише Блиц.

Решението наистина е абсурдно на пръв поглед, тъй като до вчера Дългия и шоуто му си живееха съвсем нормално. Слави дори поднови договора си с Би Ти Ви през лятото като подписаха нов за още три години в ефир.

Каруцата обаче се преобърна в понеделник вечерта и явно счупеното не може да бъде поправено. Припомняме, че цялата страна гръмна, когато Би Ти Ви взе еднолично решение и спря предаването на Слави в нощта след изборите.

Заради едно писмо на шоумена, което преди изборите лично беше изчетено в новините на същата телевизия, разривът между него и медията е повече от колосален.

Слави Трифонов даде пресконференция вчера, на която заяви изрично, че ако Би Ти Ви отреже и следващото му предаване, той ще разтрогне договора си с тях. Е, телевизията излъчи „Шоуто на Слави“ така, както беше заставена, но Дългия не промени отношението си.

Според източниците Слави започва спешна и бърза разпродажба не само на „Шоуто на Слави“, но и на някои от фирмите си. И оттук нататък поема в друга посока, различна от телевизионерския бизнес. Каква ще бъде тя, остава само да гадаем и да изчакаме, за да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.