Росен Петров проговори за цензурата и шоуто на Слави (Подкрепи ли го?)

Росен Петров проговори за цензурата и шоуто на Слави (Подкрепи ли го?)
Гласувайте за статията

Росен Петров също проговори за шоуто на Слави Трифонов

Росен Петров изказа позицията си за ставащото по медията. Много хора от гилдията изказаха позицията за този прецедент. Актът е повече от конфузен. Такова е и становището на бившия депутат. Екс водещият твърди, че свободата на словото е конституционно право. И никой няма право да ни я отнеме.

Росен Петров

Росен Петров защити Слави

Бившият колега на гологлавия шоумен винаги е бил против цензурата в медиите.Щом спират шоуто на Слави Трифонов, те не знаят какво правят. Вместо да му извадят очите, те му изписват вежди”, така коментира реакцията на ръководството на Би Ти Ви.И връща историята назад.

Бившият сценарист на Трифонов припомня как шоуто „Ку-ку бенд” слиза от ефир след прочутия майтап с избухването на АЕЦ „Белене”. „Хъшове” има същата съдба. Шоуто по БНТ спира да се излъчва, след като в един от епизодите те „нападат” Иван Костов. След тази реакция на бившия премиер обаче се „ражда” „Шоуто на Слави”, припомня Росен Петров.

И е категоричен, че в една демокрация няма место за цензура на медиите. Те винаги са били и си остават коректив на властта. Росен Петров е и за мажоритарния вот.Екс водещият на предаването „Нека говорят с…Росен Петров” винаги е бил на страната на правдата. Поне така твърди самия той.

В края на по-миналата година обаче, като депутат от БДП, по Канал 3 той Петров заяви, че референдума на Слави „не струва”.

„Трябва да се мисли повече! Ние не сме дивия Запад, да се надяваме че няма да станем дивия Изток”, отсече тогава Росен Петров. Той бе и против пълния мажоритарен вот, припомнят паметливи. Но с днешна дата продуцента тотално е изменил становището си. И с две ръце ги подкрепя. Дори е убеден, че последните парламентарни избори биха били по-успешни, ако са мажоритарни.

Бившият водещ е сигурен, че сваленото шоу на Слави Трифонов само ще му донесе още по-голям рейтинг. А екипът му ще се обедини около нови каузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар