Пипнаха ги: Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно (Събират ли се?)

Пипнаха ги: Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно (Събират ли се?)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли и Брад Пит, обичат ли се още?

Анджелина Джоли и Брад Пит може и да намерят път обратно един към друг. Холивудската двойка бе пример за любов и вярност дълги години. Обичаните герои живяха заедно дванадесет години, като две от тях като законно семейство.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат тайно?

Това в меката на киното се среща толкова рядко, дори повече от неочакван контакт с извънземни.Двамата обаче са се срещали тайно в Камбоджа. Там актрисата замина с децата си, за да представи новия си филм „Първо убиха баща ми”. И пред камерите хубавицата показвала на децата си как местните готвят и ядат скорпиони и тарантули.

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през септември миналата година. Звездата първа подаде документи за развод. Като заяви, че го прави заради грубото отношение на съпруга й към наследниците им. А и защото той системно злоупотребявал с чашката и дрогата.

Последната проява на агресия била в частния им самолет, над големия им син Мадокс. Това преляло чашата на търпението и холивудската звезда поискала да разтрогне брака си с Пит. След серия ожесточени дела в съда, за попечителство над децата, актьорите вероятно са стоплили отношенията.

И Брад Пит вече свободно може да вижда наследниците си, когато пожелае. Той и Анджелина Джоли отглеждат шест деца, три от които осиновени.

До този момент звездата от „Мистър и мисис Смит” можеше да контактува с тях само в присъствието на посредници.Но въпреки стоплените отношения Анджелина Джоли не крие, че е щастлива без бившия си съпруг.

Затова холивудската красавица възнамерява да се снима в повече филми и да пътува. Както и да отделя повече внимание за образованието и възпитанието на децата си.

„Единственото нещо, което ме вълнува са децата. Щастлива съм, че те и аз сме здрави. Повече от нищо не се боя. Това прави живота ми пълноценен”, казва 41-годишната актриса.
Тя е категорична, че не се притеснява от старостта и стареенето. Приела е, че това е нормален процес. И дори употребява много по-малко козметика от преди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар