Мега сензация: Мая Илиева вече е омъжена жена! (на кого пристана вдовицата на Жоро Илиев)

Мега сензация: Мая Илиева вече е омъжена жена! (на кого пристана вдовицата на Жоро Илиев)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева вече е омъжена жена и то съвсем законно!

Сензацията на годината – определено в това се превърна новината за неочакваната и тайна сватба на Мая Илиева. Вдовицата на покойния Жоро Илиев се е омъжила и вече е законна съпруга на друг мъж.

Мая Илиева

Мая Илиева отново е омъжена жена, разхожда се из столицата с брачната си халка на ръката. Кой е щастливецът?!

Години наред тя не искаше и да чуе за брак, защото не можеше да прежали убития бос на ВИС-2. Всичките й връзки, които не бяха много на брой, оставаха скрити от очите на обществото и медиите.

Единствената й любов, която излезе на бял свят, беше с Николай Иванов – Шванца. Двамата бяха заедно дълги години, а любовта им се клатушкаше на приливи и отливи. В крайна сметка обаче отношенията им приключиха.

В момента Шванца е женен на млада варненка, от която има и дете. Големият въпрос обаче е кой е новият законен съпруг на Мая Илиева. Припомняме, че след Шванца тя имаше бурна афера с латиноамериканеца Едуардо.

Все още не се знае дали именно Едуардо е вторият й съпруг, или щастието се е паднало другиму. По принцип Мая Илиева е известна с това, че винаги ревностно е бранила личния си живот и е бягала от излишна показност.

Само най-близките до нея хора са наясно с изненадващата й сватба, която гарантирано се е случила в чужбина. Басираме се, че един от първите хора, на които е съобщила радостната вест, е Наталия Симеонова.

От години Феята на любовта е първа приятелка и дори сестра на Мая Илиева. А тя и Жоро Илиев пък са кумували на сватбата й с Денис Ризов. Разбира се, Наталия едва ли ще осветли някого по въпроса с новия брак на Мая. Затова остава да изчакаме и сами да разберем кой е избраникът й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар