Марта Вачкова попиля Слави Трифонов: Дори не искам да чувам за него! (Вижте защо)

Марта Вачкова попиля Слави Трифонов: Дори не искам да чувам за него! (Вижте защо)
Гласувайте за статията

Марта Вачкова се е превърнала от съратник във враг на Слави Трифонов.

Покрай скандала с „Шоуто на Слави“, бившата му дружка и колежка Марта Вачкова бе потърсена за коментар. Но думите й определено не са тези, които му се иска на Трифонов. И със сигурност ще отекват дълго. А зад тях се крият много болезнени истини, научи kliuki.bg.

Марта Вачкова не иска дори да споменава името на Слави

Марта Вачкова не иска дори да споменава името на Слави

Марта Вачкова не само не пожелала да даде какъвто и да било коментар по повод изцепките на Трифонов. Тя категорично заявила, че не иска нито да го чува, нито да го вижда. Не желае и името й да бъде свързвано по какъвто и да било начин с него. Явно актрисата доста му е насъбрала, че да избухне така срещу него.

Освен това, тя нарича Слави „този човек“ и няма намерение да си губи времето да коментира действията му. Журналистите, потърсили я за коментар, явно са нацелили болното й място. Иначе Марта Вачкова и хрисима и добра, но ядоса ли се, става истинска фурия. А Трифонов определено е успял да я вбеси, пише pik.bg.

Актрисата изрази пълното си неодобрение към това, в което се е превърнали „Шоуто на Слави“. Според нея, шефовете на БТВ сами са си виновни, че са позволили толкова дълго време шоуменът да си прави каквото иска в национален ефир. Марта Вачкова не крие, че отдавна не гледа предаването, но това, което е виждала, никак не й се нрави.

Според нея, от забавно шоу, то се е превърнали в „политическо кабаре“. Актрисата е бясна по какъв начин Трифонов използва дадената му висока трибуна, за да прокарва своите политически убеждения. А те явно се разминават с вижданията й за това какво трябва да бъде едно развлекателно предаване. Марта Вачкова и Слави развалиха дружбата помежду си преди доста години и явно за тях нищо не се е променило, а враждата им просто се е задълбочила.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Марта Вачкова попиля Слави Трифонов: Дори не искам да чувам за него! (Вижте защо)”

  1. Zlatena

    мар. 30. 2017

    Опа баба дебелана Марта Храчкова завижда на Слави

  2. Georgieva

    мар. 31. 2017

    Тя не само че е дебела, а е просто разплута, голи снимки си прави и въобще – много комплексирана и психически затормозена жена, и горката тича подир всички мъже, горкия Владо Пенев…..

Добавете коментар