Лъсна истината: Есмер хвана Благо на калъп! (Развеждат ли се?)

Лъсна истината: Есмер хвана Благо на калъп! (Развеждат ли се?)
5 (100%) 1 vote

Есмер може повече да не прости на Благо

Благо мина всякакви граници. Лъсна истината за раздялата на Есмер Омерова и Благо Георгиев. Татарката повече не може и не иска да прости на шавливия си съпруг. Въпреки грандиозната сватба и брачната халка, Благо не се променя.

Благо

Благо и Есмер се разделят?

„Вълкът козината си мени…”, пророкуваха още преди време за лековатия нрав на футболиста. Ритнитопковецът отдавна е известен със слабите си ангели. Изглежда при него това вече си е чист патологичен случай.

Бракът на двойката вървеше на приливи и отливи. Дори и сина им Елей не успя да задържи нашарения спортист при половинката му. Шампионката но аржентинско танго се опита на няколко пъти да оневини и прости на съпруга си.

Но сега вече е взела решение. И то не е в полза към запазване на брака. Навръх празника на влюбените тя не бе с Благо. А заедно със семейството си замина на ски в тузарски курорт.

От известно време тунингованата красавица не спира да залива нета със сълзливи постове. Много тъжни и много сърцераздерателни. Оказа се, че причината е предателството на Благой Георгиев. Поредното, което най-накрая преляло чашата на търпението й.

Защото съпругата му го ловнала на калъп. И то не с коя да е, а с нейната лична гримьорка. Предателството на Благо наистина се прощава трудно.Но той никога не е бил верен на жените, с които е. В това поне футболиста е последователен.

Само че Есмер Омерова му вярваше. Вероятно още преди Свети Валентин шавливеца не е успял да устои на нагона си. Защото веднага след това заваляха завоалирани послания от страна на половинката му. Които най-накрая разкриха жестоката истина. И в тях татарката се обвинява за своята наивност.

Миналата есен отново плъзна слух, че Благо е кръшнал на Есмер с нашенска хубавица. Тогава тя бе по-благосклонна и му прости. Разбира се, за реванш той купи нов, лъскав апартамент. Но този път номерцата му май няма да минат, доверяват близки до Есмер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар