Нечуван скандал! Деян Донков и Радина Кърджилова лъсват в розово клипче! (Вижте какви ги вършат)

Нечуван скандал! Деян Донков и Радина Кърджилова лъсват в розово клипче! (Вижте какви ги вършат)
5 (100%) 1 vote

Деян Донков и Радина Кърджилова скандализират с разюздано поведение.

Откакто станаха родители на своя син Христо, Деян Донков и Радина Кърджилова са се променили из основи. Те от години са познати като големи диваци, за които няма граници, особено морални. Оказва се, че те често пъти са ги прекрачвали, а сега се надяват никой да не разбере по-точно как, узна kliuki.bg.

Деян Донков и Радина не си поплюват

Деян Донков и Радина не си поплюват

Деян Донков е не само донжуанът на родния театър, но и истински терминатор в леглото. Двамата с Радина са си паснали много точно и определено не им е скучно, когато се отдадат на креватни забавления. Въпреки че не е правилно да се наричат точно креватни, тъй като най-често се практикуват извън традиционното място за тях. Актьорите са царе на експериментите и не се срамуват от това.

Явно не се срамуват и от голите си тела, а дори им харесват да ги заснемат. Деян Донков признава, че с Радина имат колекция от клипчета за лично ползване с нецензурирано съдържание. Освен това, скромната Кърджилова се е разгорещявала не веднъж в парещи фотосесии. Дори до преди раждането на сина им, пикантните кадри били пазени в мобилните им телефони.

Родителите все пак са осъзнали, че това не е добра идея и ги изтрили от устройствата, за да не се гледат утре ден в интернет. Но това въобще не значи, не меракът им за експерименти в интимното общуване е угаснал. Деян Донков и Радина използват всяка удобна възможност да се усамотят и да се отдадат на любимите си занимания, пише pik.bg.

Двамата през смях си спомнят как по времето, когато били гаджета с бушуващи хормони, са се награбили зад сцената на Народния театър. По ирония на съдбата, портиерът ги хванал на калъп и писан докладна до директора. Но Деян Донков и Кърджилова не се трогнали особено, защото адреналинът определено си заслужавал!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар