Димитър Рачков реши нещо, което променя целия му живот!

Димитър Рачков реши нещо, което променя целия му живот!
2.3 (46.67%) 3 votes

Димитър Рачков е решен да не продължава повече така!

Комикът Димитър Рачков взе съдбоносно решение. Актьорът има намерение да измъкне брат си от лапите на закона, но на висока за втория цена, научи Kliuki.bg.

Димитър Рачков

Димитър Рачков измъква брат си от затвора, но се отрича от него

Митко бил толкова разочарован от действията на Петър, че се зарекъл да го убие завинаги в мислите си. Водещият на „Като две капки вода“ щял да направи последен реверанс към своя брат и след това тотално да го заличи от живота си.

„Ще се опитам да го отърва за последен път и после всеки по пътя си. Не мога да се занимавам повече с него.“ – разправял Димитър Рачков пред близките си приятели.

Актьорът вече бил намерил най-добрия адвокатски екип на Бургас, който започнал работа по случая на Петър Рачков. За адвокатските услуги Митко ще трябва да се бръкне дълбоко, защото положението на подсъдимия никак не е розово.

Припомняме, че наскоро Пешо Измамата бе заловен с още двама свои приятели в лаборатория за наркотици край квартал „Меден рудник“. Уликите срещу тримата мъже са много, но все пак в момента Петър е на свобода.

Срещу него има повдигнато обвинение от прокуратурата. Счита се, че гаранцията му е била платена от Димитър Рачков.

Това не е изобщо първото провинение на известния брат. Преди няколко години той отново мина през ареста, след като бе хванат да разпространява фалшиви пари.

Според слуховете, всички от родата на Рачкови се чудели как така единият брат е звезда и работи толкова много, а другият живее извън закона. Двамата са безкрайно различни, което всъщност е причината Митко да иска да се отрече от Пешо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар