Спорта и красивите жени

Спорта и красивите жени
Гласувайте за статията

Спорта и красивите жени са две неща, които често пъти са взаимно свързани, но не както може би си мислят мнозина, успели спортисти, знаменитости по света и техните красиви половинки.

Не рядко самите красавици се занимават професионално със спорт и до толкова са известни, че големите им успехи са засенчени от пищните им и прекрасни природни дадености.

Антония Мишура – 178 – чар и красота, работа, спорт и реални успехи

 

И в България имаме също достатъчно много красавици – сестри Малееви на тенис кортовете, Ивет Лалова, също Цвети Пиронкова, Албена Денкова, които са много силна следа в родния и световния спорт.

Но тук, днес, ще споменем за други две хубавици, руси, млади и съвсем на близо до България. Освен това са представителки на баскетбола – Антония Мишура от тима на Хърватия, Милица Дабович, до скоро сръбски национал. Светлокосата хубавица, която е на 28 години и е 178 – висока, пленява фенове, където отиде да тренира. Помнят я и въздишат по нея в Тулуза, Самсун, а сега е ред на испанците да точат лиги, от скоро Антония започва да тренира с Герника.

Антония – показва класа на терена, но и в живота

Нейна колега в спорта и по хубост е и сръбската звезда – Милица, която скоро приключи със спорта, в професионален план, но е все така атлетична и хубава, коментират и от спортното издание „Гонг.Бг“.

И в Сърбия имат своята представителка в отбора на красивите и баскетбола

Ако родната ни поговорка „здрав дух в здраво тяло“, то очевидно, тези момичета и душевно и физически за подготвени за житейските изпитания. Сериозно погледната, спорта е идеален начин да живеем по-здравословно и това да си личи, добавяме и ние в „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар