Жената на Графа в ужас: Поли Генова издаде истината за тях двамата!

Жената на Графа в ужас: Поли Генова издаде истината за тях двамата!
3 (60%) 2 votes

Графа и Поли Генова не са имали само професионални отношения, убедена е съпругата на певеца!

Жената на Графа вече място не си намира от ревност. Мария тъкмо бе забравила флирта на мъжа си с Поли Генова и последната се изпусна, че му е била повече от колежка и приятелка, научи Kliuki.bg.

Графа и Поли

Графа и Поли Генова с интересно общо минало

По време на последния излъчен по БТВ епизод на „Гласът на България“ се случи нещо, което опънало нервите на Графовата жена. Поли издаде, че знае отлично, че по тялото на краля на баладите няма нито една татуировка.

Графа постави ултиматум на един от участниците – Радко Петков, че ако не го избере за ментор, ще си направи татус на ръката. Тогава Генова се намеси и каза, че колегата й няма нито една татуировка.

„Ако не го е виждала гол, откъде ще знае, че няма татуировка?!“ – беснеела Мария Ампова.

Влади и Поли имат общ дует, който излезе в края на миналата година. Според някои слухове, именно тогава помежду им се е породила някаква тръпка.

Всичко обаче видимо приключи в „Гласът на България“, когато Графа докара звездата от „Евровизия“ до сълзи, обявявайки я за нечестен играч.

По принцип ревността на Мария била огромна и често можела да дойде от наглед никакви ситуации. Тя имала против мъжът й да работи и с Камелия, която намирала за твърде своеволна спрямо съпруга й.

Владимир Ампов многократно е казвал, че семейството, което е създал, е най-ценното в целия му живот. Той е луд по своята законна половинка, но пък често и най-влюбените не издържат на изкушенията, които им поднася съдбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар