Разногласия за имената на бебетата на Амал и Клуни

Разногласия за имената на бебетата на Амал и Клуни
4.3 (86.67%) 3 votes

Разногласия за имената на бебетата на Амал и Клуни, двойката очаква близнаци скоро, но засега тревоги и напрежение около това няма.

И за двамата това ще бъде първи път в родителските вълнения, макар Джордж Клуни да мина 50, а Амал да е към 40 годишна възраст, те не са имали деца досега.

Двойката не е от най-младите, но ще стават родители за пръв път и то много скоро, желаем късмет …

 

За щастие ще им се родят скоро две – по всяка вероятност момче и момиче. Двойката има хармонична и дълга връзка, както сам се шегува чаровният кино идол за мнозина, Амал му е забранила досега само едно нещо.

Това била странната му идея да кръсти бъдещите си наследници с имената Каса и Мигос. Идеята му хрумнала внезапно, след като с половинката му все не можели да изберат имена на бебоците засега. Тогава Клуни, със своето чувство за хумор предложил имената, от логото на компанията си „Касамигос“.

Амал Аламудин в очакване на своите близнаци – за късмет момче и момиче се предполагат

Та Клуни споделил пред медиите, че красивата му жена била в добро състояниее, макар да очаква две бебета, той й помагал, но тя не го ангажирала с нищо извънредно и се чувствала страхотно.

Амал и Клуни – хармония и обич

Единственото, което до момента категорично му е забранила било да слага подобни безумни имена на децата, смеел се той. Както пишат и от изданието „Лайфстайл“, двойката очаква спокойно своите син и дъщеря, а ние им пожелаваме здраве и късмет до края, до появата на малките човечета и най-щастливото житейско събитие за Амал и звездата Джордж Клуни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар