Студен душ за Григор Димитров и Никол: Маша проваля сватбата им с гръм и трясък!

Студен душ за Григор Димитров и Никол: Маша проваля сватбата им с гръм и трясък!
3.4 (68%) 5 votes

Григор Димитров все още е преследван от Мария Шарапова!

Голямата любов на Маша към Григор Димитров не стихва. Руската тенисистка се опитва да си върне бившия мъж и това заплашва бъдещата му сватба с Никол Шерцингер, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров, Никол, Шарапова

Започна война за Григор Димитров

Шарапова била още влюбена в Гришо, но го осъзнала чак когато узнала, че е предложил брак на певицата. Тогава блондинката побързала да сътвори план, с който да провали венчавката.

Мария започнала да търси все по-често Григор Димитров. Звъняла му по телефона, пишела му съобщения в интернет, а той почти не отговарял.

Според слуховете, рускинята вече е измислила последния си коз. Тя щяла да се самопредложи физически на Гришо, с което се надявала да осуети сватбата му.

Според пъкления план на тенисистката, ако Григор Димитров си легне с нея, после ще има доказателства да провали връзката му. Целта й била просто да легне с него, а след това да уведоми Никол за това.

Засега обаче българският тенисист не изглеждал никак заинтересован от любовните атаки на бившата си. Той не трепвал пред нея и продължавал да желае само и единствено 38-годишната си половинка.

Гришо бил луд по Шерцингер и това още повече влудявало Шарапова. Тя била повече от бясна и наранена от факта, че беше с Григор 3 години, но не й предложи брак, докато за Никол го стори само след година връзка.

Припомняме, че Григор и бившата вокалистка на Pussycat Dolls избраха за дестинация на своето бракосъчетание България. Двамата планират да наденат халките в края на годината, когато сезонът в тениса ще е свършил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар