Шок: Промяната у Тодор Славков шашна всички във фамилия Живкови!

Шок: Промяната у Тодор Славков шашна всички във фамилия Живкови!
3.2 (64%) 5 votes

Тодор Славков вече е тотално нов човек и мисли за бъдещето!

Вече няма и помен от алкохолика Тодор Славков. Малък Тошко си е взел поука и е станал нов човек, с когото да се гордеят близките му и най-вече дъщеря му, научи Kliuki.bg.

Тодор Славков

Тодор Славков вече е друг

Внукът на Тодор Живков не е близвал алкохол от около 2 години. Самият той го призна пред Петя Дикова.

Причината е, че Тошко иска детето му един ден да не се срамува от своя баща. Кати вече е на 10 г. и асимилира всичко, което вижда и чува.

Тодор Славков се стремял да бъде безупречен татко. Той помагал на щерка си с домашните, като най-много му се удавала математиката.

Освен това комунистическият внук и син се грижел и за останалата част от ангажиментите към Кати. Той ставал още в 07 ч., за да я приготви за училище. Постоянно се интересувал с кого дружи и с кого не.

Според запознати, преломната точка за Тодор Славков дошла с участието му в „Биг Брадър Ол Старс“. Той спечели формата, но след това изгледал записи от представянето си и го хванало срам.

Припомняме, че в края на 2014 г. Тошко уринираше в кошче за боклук и си сваляше гащите пред всички в Къщата. Това го докара до победата, но на висока цена.

Именно от тогава насам са минали 2 години и няколко месеца. Периодът, за който синът на Людмила Живкова споделя, че му е сух.

Дано цялата тази промяна у Тодор се запази и той повече никога не се върне към пороците. Защото има дете, което трябва да се гордее с баща си, а не да се срамува.

Според слуховете, най-шашнати останали най-близките хора на Тошко. Сестра му не можела да повярва, че вече не пие. Тя дори на шега го тествала от време на време с дрегер и наистина се оказвало, че брат й не е консумирал алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар