Йоана Буковска разтърси ефира: Актрисата призна за най-голямата си драма!

Йоана Буковска разтърси ефира: Актрисата призна за най-голямата си драма!
5 (100%) 2 votes

Йоана Буковска определено не може да каже, че всичко в живота й минава гладко!

Красавицата на „Откраднат живот“ Йоана Буковска в момента се радва на възродената си кариера, която обаче не може да бъде гледана от най-близкия й човек – нейната майка.

Йоана Буковска

Йоана Буковска носи своята драма

Нашумялата напоследък като д-р Виолета Захариева актриса носи в себе си огромната болка от загубата на родител. Майка й е починала преди десетина години, а с това е нахлула голямата мъка в живота й.

„Мислех си, че няма какво лошо да ми се случи на 33 г., но сгреших. Да изгубиш майка си е най-тежко.“ – каза Йоана Буковска пред Мон Дьо.

Жената, родила звездата от „Дунав мост“, е умряла от рак. Именно от там дошла идеята за рака на Виолета в сериала, научи Kliuki.bg.

„Съпругът ми прие трудно сценария на „Откраднат живот“, защото беше наясно, че това ще ме върне към драмата с майка ми. Има няколко много силни автобиографични моменти, които ме връщат към смъртта й.“ – каза още Йоана Буковска.

Тя взе отношение и по темата със смъртта на Чочо Попйорданов. Според актрисата, бившият й любим цял живот е живял на ръба и накрая е паднал в пропастта.

„Чочо правеше всичко с гръм и трясък, дори смъртта му дойде изневиделица.“ – споделя Буковска.

Двамата се разделиха преди 14 години, а звездата от НЛО се спомина преди 4. Макар да не се получи между тях, те останаха близки приятели до сетния дъх на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар