Емо Чолаков срина съпругата си, скандалът е огромен!Зверска бомба разтърси Би Ти Ви преди дни. Ко

гато стана ясно, че Емо Чолаков от известно време насам загражда красивата си колежка Натали Трифонова. Да, същата тази хубавица, която преди време спрягаха за любовница на Слави Трифонов. [caption id="attachment_382840" align="alignright" width="261"]Емо Чолаков Емо Чолаков лудна по палавата Натали Трифонова[/caption] И ако в крайна сметка се оказа, че синоптичката няма нищо общо с Дългия, то колегата й Емо Чолаков давал мило и драго, за да я вкара в леглото си. Всеизвестна е слабостта на чаровния иначе Емил към млади и горещи мацки. При все, че е женен и има две деца. 41-годишният гологлавец се бил залепил като гербова марка за Натали Трифонова. А тя изобщо не се и опитвала да му отреже крилцата. Дори го насърчавала, за ужас и шок на съпругата му. "Натали е страшна кокетка, а и Емо Чолаков от години се слави като собственик на един от най-големите "питони", които един мъж може да крие в гащите си. Как да не го пробва човек. Засега помежду им още нищо по-сериозно не се е случило. Но е само въпрос на време", разкриват източници от кухнята на медията. Натали Трифонова се кефела на свалките на Емо Чолаков и се зарекла доста да го поизпоти, докато евентуално реши да му пусне. А и нямало как да се даде лесно при положение, че двамата работят заедно и може да й тръгне славата на лесно момиче.

"Това пък побърква Емил и той още повече полудява по нея. Хем го дразни, хем го разпалва мисълта, че Натали му пуска на час по лъжичка и си играе на криеница с него. Ако продължат в същия дух, нищо чудно тя така да му запали фитила, че да направи някоя глупост. Като да се разведе заради нея", коментират източниците.

Последното обаче едва ли е припоръчително, защото младо момиче като Трифонова определено не би се омъжило за мъж с развод и две деца на главата си.