Страшен кошмар за Лили Клюкарката, красотата й е в историята: Виж от какъв проблем страда! (срам я е да се покаже)

Страшен кошмар за Лили Клюкарката, красотата й е в историята: Виж от какъв проблем страда! (срам я е да се покаже)
5 (100%) 1 vote

Лили Клюкарката го раздаваше голяма красавица преди, но уви!

Лиляна Ангелова, която познаваме повече като Лили Клюкарката от предаването „Папараци“ по Би Ти Ви, увехна. Пловдивчанката, която доскоро се изявяваше като голяма хубавица и благодарение на визията си пробиваше, днес не смее да се покаже.

Лили Клюкарката

Лили Клюкарката страда от окосмяване и грозни пъпки, но за жалост на завистниците, само в сериала

Оказа се, че Лиляна Ангелова се е напатила от внезапен и тежък за жените козметичен проблем. Това е прекомерното окосмяване, което е получила, както по лицето, така и по тялото. А отделно от това са започнали да й излизат много и големи гнойни пъпки, които я депресират.

Пред близки познати Лили Клюкарката изплаква мъката си всеки ден, но навън иска да излиза все по-рядко. Осмелява се само, когато времето е мрачно или вече е късно вечерта.

Да, това е самата истина, но не бързайте да се радвате и да злорадствате. Действително този кошмар сполетя Лили Клюкарката, но не в реалния живот, а в сериала „Откраднат живот“. Където тя отскоро се изявява и то повече от успешно.

Ролята на Лиляна Ангелова е на богата и красива дама, чиято хубост обаче е на път да бъде съсипана. Тя постъпва в клиниката с оплаквания от чудовищни пъпки, белези и прекомерно окосмяване. И не спира да плаче пред лекарите, че заради тях животът й е на път да се срине.

Очаква се красавицата да остане в сериала още някоя и друга серия, след което да поеме по собствения си път. А той си е направо за завиждане, тъй като тя успя да омагьоса млад и заможен ресторантьор, който й предложи брак.

Предстои да видим кога ще станат истинско семейство и най-вече кога чаровницата ще ни изненада с новината, че чака бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар