Бомба: Радина Кърджилова е бременна отново, Деян Донков в ступор! (няма и година от първото раждане)

Бомба: Радина Кърджилова е бременна отново, Деян Донков в ступор! (няма и година от първото раждане)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова хвърли в шок Деян Донков с новината за второ бебе!

Няма и година, откакто Радина Кърджилова роди първото си дете. Малкият Христо, който е плод на любовта й с Деян Донков, се появи на бял свят миналия юни. А днес гръмна новината, че актрисата чака второ бебе.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова застреля Деян Донков, отново е бременна, чака второ дете

Смайващото разкритие направиха колеги на Радина Кърджилова, които обясниха и, че от известно време насам хубавицата се е покрила. И дори не приема покани за участия в театрални постановки, ако ролите са физически натоварващи или трябва да се разсъблича.

„Повече от месец-месец и половина насам тя отново говори само за бебета и бременности. Иска да има второ дете и постоянно се надява то също да е момче като първото. Очевидно толкова обича Деян, че иска да ражда само момченца, които да приличат на него“, коментират източниците.

Колеги на Радина Кърджилова обаче изказват и „съчувствието“ си към настоящия и бъдещ татко Деян Донков, на когото хич не му е лесно. Актьорът едва се справял с грижите и отговорностите по тричленното си семейство, та какво оставало да има още едно бебе на главата.

„Все пак той е главата на семейството, трябва да работи. Професията им е страшно трудна и уморителна, и само той си знае какво му коства да търчи по участия и да обръща внимание и на домочадието. Ако питате него, би му се искало второто бебе малко да почака“, шушукат запознати.

Хубавото в ситуацията е, че слуховете за лошото финансово състояние на Радина Кърджилова и Деян Донков са напълно неверни.

Двамата се справят повече от прекрасно, имат и помощта на роднините си. Затова и бъдещата майка била категорична, че второто бебче ще си дойде точно в подходящия момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар