Гери-Никол към Рут Колева: Неуспяла г-це, смени си цвета на косата! (виж как я нареди – Колева си изяде жлъчката от яд)

Гери-Никол към Рут Колева: Неуспяла г-це, смени си цвета на косата! (виж как я нареди – Колева си изяде жлъчката от яд)
4 (80%) 2 votes

Гери-Никол отвърна на удара на Рут Колева и й показа, че не може да лае по хората току-така!

Новата тийн сензация Гери-Никол направи на мад и маскара по-възрастната си колежка Рут Колева. Варненското чудо показа, че знае как да се защитава и да отвръща на удари. И показа на Рутчето, че не може да лае по хората безнаказано.

Гери-Никол

Гери-Никол така размаза Рут Колева, че кака й сигурно змии и гущери е бълвала

В своето интервю за известно столично списание, Гери-Никол се изсмя директно на Рут Колева. Която, ако съдим по характера и ултра високото его, сигурно си е изяла черния дроб от гняв.

„Г-ца Рут Колева най-добре да вземе и да си смени цвета на косата, че нещо доста дълго се заседя така. А хората очевидно не могат да я разпознаят. Злобничка е, но знам, че когато хората са злобни към другите, значи самите те не са удовлетворени от себе си и от това, което правят“, уцели я право в десетката красивата девойка.

Причината за отговора на Гери е фактът, че самата Колева нададе вой до небесата относно въпроса кой ще представя страната ни на Евровизия. И директно обвини варненката, че ще се пробута до финала с парите и връзките на баща си.

„Никой от родителите ми не е давал пари, за да успея. Постигнала съм всичко досега сама, със собствените си качества. А и като уж са платили, защо тогава не участвам аз на Евровизия?! Смешно и жалко е! Тази жена се излага“, коментира палавницата.

И съветва Рут Колева да обърне повече внимание на собствената си западаща кариера, която явно няма просперитет. Колкото до въображаемите й скандали с Дара, Гери-Никол увери, че няма нищо подобно.

Двете са в отлични отношения и се радват на успехите една на друга. А и защо да спорят, след като и двете са млади, красиви и обичани от аудиторията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гери-Никол към Рут Колева: Неуспяла г-це, смени си цвета на косата! (виж как я нареди – Колева си изяде жлъчката от яд)”

  1. Polina

    апр. 04. 2017

    Що за певица е Рутчето Колева след като няма дори един хит…Пяла пред китайска пудлика, това ако и е таргета жалко е…тези са така зомбирани, че и марсианци ще слушат. Злобата, която излъчва тази неуспяла певачка, показва че има проблеми със собственото си АЗ, но не си го признава. Завижда на успяли,млади и красиви доказали се и разпознаваеми певици нещо което не важи за нея. Колева работи върху себе си ясно, е че колежките си неможеш да догониш, а за надминаване е мисил невъзможна….Фактите са такива прекласифицираи се в друга сфера…сервитьорка от бакшиши ще заработваш повече…

  2. Polina

    апр. 04. 2017

    Колева не разбрали, че никой не те слуша.Преклалифицирай си на сервитьорка …от бакшиши ще печелиш повече, че сега гладна стиш…няма публика за тебе, почитатели понятие не присъщо за теб.

Добавете коментар