Галена, това ти ли си: Певицата ужаси публиката на „Капките“ снощи! (виж в какво се е превърнала – снимки)

Галена, това ти ли си: Певицата ужаси публиката на „Капките“ снощи! (виж в какво се е превърнала – снимки)
2 (40%) 1 vote

Галена определено не трябваше да се появява в шоуто, не и в този вид!

Родилката Галена втрещи всички. Този път обаче не с поредния измислен скандал за някой от любовниците си, нито с провокативен клип. А с визията си, при това съвсем натуралната си визия.

Галена

Видът на Галена е повече от потресаващ, Лепа Брена е като момиченце в сравнение с нея

Изпълнителката заряза бебе Александър при бавачките и хукна към залата, където се проведе поредният концерт от шоуто „Като две капки вода“. Разбира се, причината за огромния интерес на Галена не беше нито някой участник, нито Димитър Рачков или Зуека.

А сръбската фолк легенда Лепа Брена, която беше почетен гост на спектакъла снощи. За да се запознае очи в очи с мега звездата, Галена пропътува от Търново до София, нахъсана като тийнейджърка за Джъстин Бийбър.

Дотук добре. Двете дами наистина се срещнаха и размениха няколко приказки. Още повече, че в своето скорошно интервю, Лепа Брена призна, че е чувала за Галена, но не и за Преслава.

Родилката от Смядово може да е доволна от всичко това, но крайно недоволни останаха тези, които я съзряха на живо. Най-малкият проблем беше облеклото на певицата от Пайнер, която се бе докарала с раздърпани дънки и някаква обикновена блузка.

Но и те изглеждат като бляскав вечерен тоалет пред онова, което ужаси мнозина. А именно лицето на фолк дивата. Сами може да видите за какво става въпрос.

Бръчки по челото и по лицето, кръгове и торбички под очите, крайно подпухнали бузи и скули… Галена не е това, което сме виждали от нея години наред. Пита се това ли е естествената Галка, без професионален грим и осветление. Или всичко се дължи само и единствено на грижите от майчинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар