Иван Христов в ступор: Осъдиха го за измама, скандалът е огромен! (още подробности)

Иван Христов в ступор: Осъдиха го за измама, скандалът е огромен! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Иван Христов е осъден от съда, не вярва на очите си!

Половинката на Ирина Тенчева – Иван Христов е осъден за измама. Така може да се нарече лъжата му към юриста и главен редактор на предаването „Съдебен спор“ Жоро Игнатов. На когото опосумът не е заплатил обещания и полагащ му се хонорар.

Иван Христов

Иван Христов е осъден законно от Жоро Игнатов

Това оповести в социалната мрежа самият Жоро Игнатов, за когото въпросът не опира до финансово облагодетелстване, а до тържествуване на истината. „Никога не съм бил и няма да бъда за парите. Винаги обаче ще държа на справедливостта и на това законите да се зачитат“, съобщи Игнатов.

Оказа се, че Жоро Игнатов е бил адвокат на Иван Христов през 2012-та година. При това на дело, което той и опосумът спечелили. Колегата на Нана Гладуиш обаче така и не получил и стотинка от обещания и полагащ му се хонорар за работата.

Той проявил безкрайно търпение и дълго време чакал Иван Христов да благоволи да му се разплати. Чакал го две години, след което му изпратил и напомнящ СМС, но отговор нямало. Нещо повече – продуцентът заявил, че Игнатов лъже и нищо не му дължи, всичко било оправено.

„ОСЪДИХ Иван Христов – продуцент и тв водещ, за неплатен адвокатски хонорар. През 2012 г. бях негов адвокат по дело, което спечели. Съгласно сключен помежду ни Договор за правна защита и съдействие, Иван трябваше да ми заплати 10 % от присъденото вземане.

Търпеливо го изчаках близо 2 години, напомних му с sms и накрая заведох дело срещу него. В низостта си стигна дотам да твърди, че такава уговорка не е имало и съм дописал договора, но не успя да излъже съда, колкото и да се раздаде.

Адвокатските договори се сключват в три екземпляра, като хартията е химизирана. Вещо лице сравни два от екземплярите и съгласно заключението на приетата по делото съдебно-графологична експертиза, ръкописният текст е “изпълнен от едно лице, притежаващо високо обработен почерк, с помощта на синя химикална паста, по едно и също време, без дописване”.

Ето го и решението на съда

Фактът, че няма дописване потвърди и друга експертиза, назначена от Софийска районна прокуратура. Истината убедително си проби път и спечелих делото на двете съдебни инстанции.

Близките ми отлично знаят, че не парите, а принципите са решаващи при мен. Винаги съм вярвал, че човек стига дотам, докъдето му позволиш. Важното е, че получих така жадуваната справедливост. Разбрах и цената на Иванчо…“, е точният цитат, който Игнатов написа във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар