Йоана Буковска втрещи с признание: Бръчките не са проклятие! (Виж тайната й за хубост)

Йоана Буковска втрещи с признание: Бръчките не са проклятие! (Виж тайната й за хубост)
Гласувайте за статията

Йоана Буковска направо „изби рибата” с това признание

Йоана Буковска е против пластичната хирургия. Екранната Виолета Захариева от хитовата лекарска сага „Откраднат живот” не е привърженик на скалпела. Актрисата отрича да има каквато и да е хирургическа корекция по лицето си.

Йоана Буковска

За Ѝоана Буковска бръчките не са проклятие

Почти 40-годишната Йоана Буковска обаче няма нито бръчки, нито издайнически признак на галопиращите си години.

Актрисата роди близнаците си преди пет години. После се завърна на голямата сцена именно в лекарската поредица. Мнозина се дивят и не могат да повярват как изглежда така добре за своите години. И не искат да приемат, че не е лягала под скалпела, за да коригира фейса си.

Йоана Буковска, по мъж Давидова, отрича да се е подлагала дори на разкрасителни процедури. Тя твърди, че никога не си е слагала ботокс по лицето, както и че не си е правила различни видове лифтинг. Чаровницата отдава перфектната си външност единствено и само на добрия си ген. И на нищо друго.

Актрисата е и върл враг на всякакви разкрасителни процедури за младост. Според нея те са за хора, които отдават всичко само на въшното. Без да се интересуват какво има вътре в човека, в неговата същност.

Звездата от „Дунав мост” никога не е искала да бъде спрягана за огнена жена или за мъжемелачка. И винаги е бягала от този образ. И сега в ролята на Захариева е убедена, че е разчупила клишето, да я възприемат за секс символ. Още повече, че заради ролята й се наложи да си обръсне косата почти нула номер.

Буковска споделя, че нямала мечта да си остане вечно млада. А дори напротив. А иска да остарее като своя кумир Цветана Манева. С достолепие и величие. Актрисата разкрива също, че е отделяла много малко внимание на външния си вид. Само дотолкова, колкото е необходимо за работата й.

„За мен бръчките не са проклятие. По-скоро са ми скрит коз. Нещо, което много малко хора подозират”, втрещи с признанието си Йоана Буковска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Йоана Буковска втрещи с признание: Бръчките не са проклятие! (Виж тайната й за хубост)”

 1. Ina

  апр. 04. 2017

  Mnogo e hubava!

 2. fgdg

  апр. 05. 2017

  Жената си изглежда на годините. Има точно толкова бръчки, колкото е нормално. 40 години не е някаква преклонна възраст, и без тунинг човек още изглежда добре.
  Сбабичосват се бързо само онези, които са си правили лифтинг рано-рано. Ботоксът също доста ускорява стареенето, но хванеш ли се на хорото, няма отказване 🙂

Добавете коментар