Бомба: Уникални снимки на Румен Радев и първата дама взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)

Бомба: Уникални снимки на Румен Радев и първата дама взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)
5 (100%) 1 vote

Тези снимки на президента Румен Радев и първата му жена се превърнаха в хит!

Невиждани и уникални снимки на президента ген. Румен Радев и първата дама взривиха социалната мрежа. Всъщност по-точно ще е да кажем първата първа дама, тъй като това са фотоси на бившата му съпруга Гинка Кесякова.

Румен Радев

Невиждани снимки на Румен Радев и първата първа дама

Бързаме да уточним, че снимките не са скандални. Румен Радев и първата му жена не са хванати някъде заедно, камо ли в интимна близост. На фотосите те са просто деца – такива, каквито не ги познаваме и не сме ги виждали досега.

Вярно е, че Румен Радев издаде биографична книга, в която е поместил снимки от детството си, но не всеки българин е имал достъп до четивото. Гинка Кесякова пък до момента никога и никъде не се е показвала като по-млада или като дете.

Затова и кадрите предизвикаха голям интерес у хората, като не може да се отрече, че и двамата са били страшни сладури. Президентът Румен Радев е удивително хлапе с руси къдрици – досущ като малчуган от холивудски филм.

А екс половинката му Гинка Кесякова е едно от най-красивите момиченца в тогавашния си клас. Двамата обаче не са били ученическа любов, тъй като са учили дори в различни градове.

Гинка е била възпитаник на най-старото училище в страната – „Димитър Благоев“ в Пловдив. Което по настоящем е Гимназия с хуманитарен профил ГХП „Св. св. Кирил и Методий“. Президентът пък е учил в хасковското ОУ „Иван Рилски“.

Ето го малкият ни бъдещ президент

Стари техни преподаватели си спомнят, че и двамата са били отлични и много будни ученици като завършвали с най-добрия успех в класа, че и във випуска. Повече думи и обяснения са излишни, затова сега опознайте едни от най-важните хора в България в невинната им възраст.

 

 

 

 

 

 

 

Гинка Кесякова в първи клас – сладурана и половина

И по-пораснала си е била хубава екс съпругата на президента

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар