Бомба: Вихра Петрова се влюби в обвързан мъж! (виж на кой известен чаровник хвърли око – СНИМКИ)

Бомба: Вихра Петрова се влюби в обвързан мъж! (виж на кой известен чаровник хвърли око – СНИМКИ)
3.5 (70%) 2 votes

Вихра Петрова е влюбена, но изборът й определено е неподходящ!

Отчаяната съпруга Вихра Петрова си кукуваше сама от години. След скандалния развод с продуцента Иван Христов, тя така и не успя да срещне нова любов. Опосумът се събра с Ирина Тенчева, че дори и дете си родиха. А Вихра някак си остана в сянката на щастието им.

Вихра Петрова

Вихра Петрова най-после си хареса друг мъж, но той се оказа обвързан

Днес близки до нея източници хвърлиха цели две бомби. Първата е, че Вихра Петрова най-после е изпитала чувства към друг мъж. Втората обаче изби рибата. Защото се оказа, че този мъж е адвокатът и главен редактор на предаването „Съдебен спор“ Жоро Игнатов.

Всичко щеше да бъде чудесно, ако Жоро Игнатов не беше сериозно обвързан. Половинката му се казва Здравка и работи в Нова телевизия. Двамата се харесали първо чисто колегиално, но не след дълго помежду им пламнала любовта.

По всичко личи, че самият Жоро Игнатов е изцяло отдаден на чувствата си към русокосата и красива Здравка. И хал хабер си няма, че е разпалил пожар в сърцето на Вихра Петрова.

„Вихра яко си е паднала по него. Постоянно гледа да се засекат, пуска и общи техни снимки в социалната мрежа. Когато е около него, цялата сияе. До момента обаче не се е решила на по-драстична стъпка като да му признае например. Ослушва се и гледа да разбере дали той също я харесва. Жалко за нея, защото май ще си остане с платоничната любов“, коментират източниците.

И този път отчаяната съпруга ще удари на камък

Макар че според тях това не е от голямо значение. По-важното било, че самата Вихра явно вече е отворила сърцето си за друг мъж, освен Иван Христов. И вероятно не е е далеч момента, в който „мистър подходящ“ най-после ще се появи на хоризонта.

 

Чаровният Жоро Игнатов си има приятелка, лудо влюбен е в своята Здравка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Бомба: Вихра Петрова се влюби в обвързан мъж! (виж на кой известен чаровник хвърли око – СНИМКИ)”

 1. бен

  апр. 07. 2017

  Таз се уби да се влюбва и разлюбва. мине не мине Вихра влюбена! По противна е и от Тенчева тази куха лейка Вихра!

 2. ама

  апр. 07. 2017

  Много простее тази жена, Ирина поне е готина и умна, А тази прилича на селска даскалица и то грозна

 3. До АМА

  апр. 07. 2017

  Не знам колко простее Вихра, но за разлика от „готината“ Ирина не ходи като кукувица да снася яйца в чуждо гнездо. Ирина не е умна, а манипулативна и използва хората да постига целите си. Много противно същество!

 4. хи хи

  апр. 08. 2017

  Тая пък Вихра голяма гъска.И точно си простее …..Че то ако беше стока, Иван нямаше да избяга. Явно никой не я изтрайва затова сама си кукува.

Добавете коментар