Пепи Бакърджиев плаче от щастие, стана мъжки татко за втори път!

Пепи Бакърджиев плаче от щастие, стана мъжки татко за втори път!
Гласувайте за статията

Спортният журналист Пепи Бакърджиев се сдоби с втора рожба.

Вчера сутринта Мис България 2004г. Гергана Гунчева роди втори син на съпруга си Пепи Бакърджиев. Бебето е проплакало към 9 часа сутринта, а щастливата вест се научи чак днес. Новото попълнение в семейството е наследило манекенските мерки на майка си, научи kliuki.bg.

Пепи Бакърджиев е на седмото небе

Пепи Бакърджиев е на седмото небе

Малкият тежи 3.500 кг. и е 49 сантиметра. Раждането се е провело в частна столична клиника, където мама и бебе ще прекарат още няколко дни. Гергана Гунчева и Пепи Бакърджиев изразяват най-сърдечните си благодарности към медицинския екип за преминалото без усложнения раждане. При първа възможност спортният журналист се щракна с наследника си, а после го увековечи и как си е полегнал спокойно на гърдите на мама.

Петър се похвали в студиото на „Тази сутрин“ за щастливото събитие и прие поздравления от колегите си си. Типично в него стил, той се пошегува, че бебето е малко трътлесто, но поне прилича на майка си. Пепи Бакърджиев разкри и как са кръстили втория си син. Той носи името Максим. Изборът им е бил съвсем случаен и спонтанен, свързан с името на техен общ приятел, пише btv.bg.

Очаква се Гергана Гунчева и Максим да бъдат изписани до дни. А при първа възможност миската и съпругът й са готови да работят за бебе №3. И двамата са категорични, че няма да спрат с опитите, докато в дома им не проплаче и една малка принцеса. Те следват примера на Владо Николов и съпругата му.

А само след два щастливите родители ще имат нов повод за празнуване. По-големият им син Самуил става на три годинки. Точно за празника си, той ще посрещне у дома по-малкото си братче. Гергана Гунчева и Пепи Бакърджиев официално за заедно само от четири години, но вече доста добре се справят с наследниците. А догодина нищо чудно да ни изненадат с още един!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар