Бомба: Лъсна истината за майката на Миглена Ангелова! (ето защо г-жа Искрено и лично е станала такава)

Бомба: Лъсна истината за майката на Миглена Ангелова! (ето защо г-жа Искрено и лично е станала такава)
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова се е превърнала в копие на родителката си, макар че двете не се търпят особено!

Водещата Миглена Ангелова или г-жа Искрено и лично, както я наричат мнозина, винаги е впечатлявала със своята особеност. Устата, чепата, съсипала няколко брака и съпрузи, Мегито не спира да бъде център на внимание. Особено от страна на медиите.

Миглена Ангелова

Водещата Миглена Ангелова е пълно копие на майка си, двете си приличат като астрални близнаци

Оказа се обаче, че в поведението на Миглена Ангелова няма нищо странно. Тя чисто и просто се е метнала на майка си Тодорка Ангелова, че и дори я е задминала. По брой любови и бракове имаме предвид.

Биологичният баща на Миглена Ангелова е бил Георги Драганов – известен треньор по лека атлетика. След като се развел с майката на Меги обаче, той буквално бил принуден да се откаже от дъщеря си. И го направил – дори не се поинтересувал повече от детето, разкриват източници пред HotArena.net.

Когато била вече на 8 годинки, Миглена била осиновена от втория съпруг на родителката си. Това бил Милко Ангелов, чиято фамилия водещата продължава да носи и до днес.

Докато е с въпросния Милко обаче, Тодорка Ангелова най-спокойно си въртяла любов с пазача на къщата им в Николово – Христо Тодоров. А след като Милко се споминал, двамата любовници официално заживели заедно.

Христо и Тодорка живеят заедно и днес, а на стари години често посрещат и изпращат поредните съпрузи или гаджета на Миглена Ангелова. Водещата не спирала да води в къщата им своите любови и дори укрила там затворника Емил, с когото имаше гореща афера още зад решетките.

„Е, няма на кого да се метне ли?! С майка й са като две капки вода, жалко, че не се разбират. Навремето щяха дори да се съдят за някакви имоти, но после се разбраха. Поддържат отношения, но доста хладни“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар