Скандал! Петя Буюклиева е бясна от гаврата на Иван Лечев, съди го?

Скандал! Петя Буюклиева е бясна от гаврата на Иван Лечев, съди го?
Гласувайте за статията

Петя Буюклиева не може да приеме, че Иван Лечев се подигра с нея най-брутално!

Певицата Петя Буюклиева сериозно е набрала на китариста Иван Лечев. Последният си позволи да унизи колежката си в ефира на Би Ти Ви, което е накарало бившата брадърка направо да побеснее, научи Kliuki.bg.

Петя Буюклиева и Иван Лечев

Петя Буюклиева е бясна на Иван Лечев, ще го осъди ли?!

По време на последния излъчен епизод на „Гласът на България“ Лечев сравни Петя с една от участничките, които никой от журито не одобри. Китаристът на ФСБ го направи по възможно най-обидния начин.

Когато Иван намеси Буюклиева в разговора, Поли Генова веднага се застъпи за колежката си, че пее добре. Тогава менторът на Симона Загорова отговори иронично „Да, само дето непрекъснато я кълве един петел“.

Именно тази фраза е изкарала Петя Буюклиева извън нерви. Тя до такава степен се обидила на колегата си, че се заричала даже да го съди за публична обида.

Според слуховете, Иван Лечев има конкретна причина да унижава изпълнителката на „Жена на всички времена“. Двамата имали общо минало, за което нито един от тях не искал да се сеща.

Все пак думите на китариста са сериозна изненада, тъй като той винаги се е славел с джентълменско поведение пред камерите. Очевидно конфликтът му с Петя обаче го е тласнал да наруши собствените си морални устои.

Буюклиева по принцип е дразнител за много от своите колеги. Това стана ясно след участията й в няколко риалити формата, в които тя не пропусна да унизи хора от гилдията й.

Като човек русокосата певица също не е долюбвана от мнозина. В „Биг Брадър Ол Старс“ тя бе атакувана от почти всички в Къщата, което се оказа пагубно за престоя й вътре.

Иван Лечев се оказа един от хората, които не харесват Петя. Дали обаче ще си плати за това, предстои може би скоро да узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар