Макар и 10 години по-късно, срамът у Максим Стависки надделя! Убиецът взе шокиращо решение

Макар и 10 години по-късно, срамът у Максим Стависки надделя! Убиецът взе шокиращо решение
5 (100%) 1 vote

Максим Стависки е решен да се поправи, въпреки че стореното ще го преследва до живот!

Руският фигурист Максим Стависки най-накрая се разкая за убийството, което извърши. Трябваха му 10 години, но световният шампион на леда все пак го стори, научи Kliuki.bg.

Максим Стависки

Максим Стависки продължава да страда от това, което направи

Съпругът на Албена Денкова изпитва истински срам и горчилка от случилото се. Това е причината само жена му да се появява пред нашите медии в последните години, а той напълно да изчезне от българското полезрение.

Максим Стависки обаче най-после се е решил да промени това, което го накара да извърши бруталното убийство на Петър Петров и осакатяването на Мануела Горсова.

Руснакът е отказал напълно алкохола. Той не е близвал и капка от началото на годината и възнамерявал тази тенденция да продължи вечно.

Максим бил убеден, че само по този начин може да изкупи поне частично вината си пред Бог. Той обожавал да пие и лишавайки се от тази наслада, считал, че прави уникална саможертва.

След като се превърна в убиец, Стависки и съпругата му се махнаха от България и се преселиха в Русия. Говори се обаче, че и там фигуристът е препускал по улиците с автомобила си в пияно състояние.

Сега вече е друго. Максим Стависки се е променил главно заради сина си. Само като си представял, че някой може да го блъсне с кола, подскачал като ужилен.

Едва сега руснакът осъзнал колко мъка е причинил на близките на пострадалите при катастрофата. Той искрено се разкаял, но вече сякаш е късно за това.

Припомняме, че Максим така и не лежа в затвора. След дълъг престой в ареста, той бе осъден само условно, плюс налагането на голяма глоба.

Така Стависки не си плати за стореното, но пък съвестта му остана да го преследва завинаги. Именно тя все още го тормози и му отне най-ценното – пиенето на алкохол.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар