Митко Андонов довърши Мария след раздялата й с Гущеров!

Митко Андонов довърши Мария след раздялата й с Гущеров!
3.6 (72%) 5 votes

Мария оставя всеки мъж след себе си с наранено сърце и жаден за мъст!

Мара Отварачката, както певицата Мария е известна от 10 години насам, се оказа истински кошмар за мъжете. Тя е на прага на втория си развод. Това започва да бие на очи, че притежава нещо, което мъжете не могат да приемат у нея.

Мария и Митко

Митко Андонов още мрази Мария

Именно такава беше ситуацията и с Митко Андонов преди време. Бизнесменът се ожени за миньончето на родния попфолк, дори му направи дете, след което избяга с всичка сила и сформира ново семейство.

Димитър обаче и до днес ненавижда Мария. Отношенията между двамата не са мръднали грам напред, дори и в името на Марая, научи Kliuki.bg.

Това е причината Митко да се зарадва изключително много на новината за развода на бившата му с Християн Гущеров. Той най-накрая се почувствал удовлетворен, че и друг е разбрал що за стока е певицата.

„Никой не може да я изтърпи, защото не е за търпене. Вече се разбра каква е, и вторият й я изхвърли като парцал.“ – злорадствал Андонов пред близките си приятели.

Междувременно Християн Гушеров не си поплюва и продължава да съсипва Мара. Той я изхвърли не само от дома си, но и не й дава да припари до нито един семеен имот.

Певицата няма да получи нищо при развода, тъй като е подписала предбрачен договор, според който няма право и на цент от богатството на мъжа си.

Очевидно мъжете нямат особено доверие у Мария, понеже същото я сполетя и при първия й развод. Тя винаги излиза от брака без нищо и слава Богу, че все още има прилична бройка участия.

Според мълвата, Гущеров е изхвърлил фолк дивата заради разголения й начин на живот. Той искал от нея да прекарва повече време у дома, където да изпълнява съпружеските си задължения, но не срещнал разбиране от нейна страна. Има слухове дори, че Мария му е сложила рога.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар