Една любима актриса на 51

Една любима актриса на 51
5 (100%) 1 vote

Една любима актриса на 51, една от любимките ни в популярната поредица – „Секса и градът“, Синтия Никсън става на 51 години днес.

Актрисата Синтия Никсън е запомняща се с ролята си на Миранда Хобс, където тя е амбициозна и самостоятелна жена от Ню Йорк, която балансира между кариера и личен живот. Червенокосата фурия е типичен представител на зодия Овен.

Синтия е амбициозна и решителна не само на екран, но и в реалния си живот. Макар да има две деца от вече бившия си съпруг, професор по английски език – Дани Мозес тя преживя развод и започна връзка с жена.

Синтия има дъщеря Саманта и син на име Чарлз от Дани, развеждат се през 2004 г. След това актрисата започва да се среща с Кристине Марионе, защитничка на женски права и видна активистка за по добро образование.

Двете започват връзка, дори стигат до годеж по време на демонстрация в защита на жените, а след това двете се женят. Макар да не са като традиционните семейства, Синтия и половинката й се разбират и имат общо дете, син на име Макс Никсън-Марионе. Момчето е родено през 2011 от Кристине и носи двете фамилии на Синтия и на Кристине.

По повод отношенията й с Марионе, още в началото Синтия Никсън публично признава, че не се чувства променена, просто тя е една жена, която се е влюбила в друга жена, което й се случва за пръв път, коментират от изданията „Вести“ и „Една.Бг“.

Синтия Никсън на 51 години

Нека да допълним, че актрисата е носителка на наградите „Тони“, „Еми“, „Грами“ и има редица признания, успехи и още куп номинации. И ние пожелаваме още много години здраве и късмет, и успехи в киното на Синтия Никсън.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар