Ицо Хазарта разказа за „рядкото“ щастие на „Ъпсурт“ (+гаврата с Бареков)

Ицо Хазарта разказа за „рядкото“ щастие на „Ъпсурт“ (+гаврата с Бареков)
5 (100%) 2 votes

Ицо Хазарта отново показа, че не му пука от нищо и никого!

Един от най-известните ни рапъри направи нещо, което по принцип не си позволява често – проговори за себе си и възгледите си в живота. Ицо Хазарта бе гост в „Комбина“, където искрено забавлява Лора Крумова, която се оказа голям фен на „Ъпсурт“.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта проговори за своя свят

Рапърът разкри една от най-интересните истории на групата. Тя се е състояла миналата година в Берлин. Там тримата са изнесли най-кошмарния си концерт, научи Kliuki.bg.

„Преди концерта посетихме ресторант с индийска кухня. Това не се оказа добра идея. По време на концерта гледахме да не правим много движения.“ – сподели с лека усмивка Ицо Хазарта.

Той е изключително деен в политиката, макар и не като пряко свързан с нея човек. Рапърът е заклет фен на „десните“. Той симпатизира най-вече на Радан Кънев.

Онзи, когото обаче не понася, е Николай Бареков. Това стана напълно ясно след само няколко думи, изречени по адрес на евродепутата.

„Не смятам, че е мнго удачно да споменаваме Бареков, защото много от Вашите зрители сигурно сега са на маса и се хранят.“ – подигра се Ицо с лидера на „България без цензура“.

Хазарта е на мнение, че след 21 години с „Ъпсурт“ той вече малко се е кротнал и е по-различен човек. Причината е в това, че стана баща преди известно време.

„Това е нещо, което надали може напълно да ни уравновеси нас тримата, но със сигурност влияе добре.“ – каза рапърът по Нова ТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар