Кейти Холмс и Джейми Фокс

Кейти Холмс и Джейми Фокс
Гласувайте за статията

Кейти Холмс и Джейми Фокс, светска двойка на годината или само слухове. Светските издания от доста време се опитват да ги сватосват доста често, реално подобни слухове витаят из медийното пространство от 2013 година до днес.

Чаровната актриса има дете от бившия си мъж – Том Круз, което расте с нея, тя е грижовна майка и не дава поводи за излишни клюки. Това е може би причината да не коментира личните си отношения.

Кейти и Джейми са обсъждани от години като светска двойка в киното, но и двамата още не коментират официално

Явно е, че толкова красива жена едва ли е постоянно сама, но може би предвид развода си с Круз, неговите религиозни интереси и странности в характера като цяло я провокират да е сдържана.

Или просто Кейти се опитва да предпази детето си от медийни атаки, което разбира се е нормалното поведение, както пишат и в изданието „Една“. Не веднъж актрисата е коментирала в интервюта, че си има личен живот, но нейн приоритет е детето й.

И макар да отричат феновете на двойката са мнозина, затова постоянно ги следят и качват тайни снимки с тях на обществени места, последната беше съвсем наскоро и папараци или любители бяха ги снимали как вечерят на интимна обстановка. След това тези тайни уж снимки се появиха из мрежата и нета по света.

и Ние смятаме, че е крайно време Кейти да поеме своя личен свят в собствените си ръце и да бъде щастлива, както е нейния бивш Том Круз, затова ни се иска да бъдат по-решителни и да демонстрират по-често отношенията си Кеити и Джейми Фокс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар