Защо синът на Генерал Деси си търси гадже по интернет?! (шок разкрития за отношенията му с първата дама)

Защо синът на Генерал Деси си търси гадже по интернет?! (шок разкрития за отношенията му с първата дама)
5 (100%) 1 vote

Синът на Десислава Радева – Страхил Свиленски учи в Щатите и си търси изгора по интернет!

Красивият наследник на Десислава Радева – Страхил Свиленски избяга от България, за жалост на златотърсачките. Доведеният син на президента Румен Радев учи за втора година в Щатите, в университет в Айова.

Десислава Радева

Десислава Радева не одобрявала нито едно от гаджетата на сина си

Там той изявява свободно себе си и се радва на много и искрени приятелства. Това разкриха близки до него източници пред вестник „Ретро“. Оказа се обаче, че не Страхил, а майка му Деси Радева е причината той да се озове зад океана.

Генерал Деси, както я нарекоха от първия й ден като първа дама, имала доста проблеми със Страхил. Властната красавица не одобрявала компанията на сина си и това, че момчетата около него залитали по чашката.

Докато бил в родината, самият Страхил обичал да обикаля по клубове и дискотеки, и да си пийва порядъчно с отбор юнаци. Това била и основната причина, поради която майка му се изплашила и решила да направи всичко, но да насочи момчето си в правия път.

Двамата със Страхил обаче имали и множество проблеми покрай момичетата, с които той дружал. Както може да се очаква, Десислава Радева не одобрявала никоя от чаровниците, които синът й водел у дома.

Тя не спирала да им намира кусури и да се опитва да развали химията между младите още в зародиш. „Ту едната ще е твърде глупава, ту другата ще е развалена. Няма угодия за мама Деси. Ще кажеш, че са от кралско потекло и никоя „селянка“ не е достойна да изпие и една вода със сина й“, коментират запознати.

Затова и в момента Страхил се заел да си търси любовта в интернет, защото искал момичето до него да бъде българка. Той не обръщал внимание на американките. А и бил спокоен, че поне сега, когато е далече, Радева няма да му се меси в живота и решенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар