Тони Стораро хвърли бомбата с разкритие за Фики и Гюлджан! (никой не го очакваше – виж тук)

Тони Стораро хвърли бомбата с разкритие за Фики и Гюлджан! (никой не го очакваше – виж тук)
5 (100%) 2 votes

Тони Стораро издаде истината за сина си Фики Стораро и любимата му Гюлджан!

Неочаквано разкритие за Фики Стораро и половинката му Гюлджан направи човека-глас Тони Стораро. Таткото на Издислав обяви на всеослушание, че наследникът му ще вдигне сватба съвсем скоро и че вече всичко е решено.

Фики

Фики Стораро е срещнал Гюлджан благодарение на Галена, тя ще им бъде и кума на сватбата

Той и Гюлджан са се сгодили според обичаите и традицията на двата рода, а чувствата им са повече от истински. Това, което никой не знаеше обаче е, че не друг, а лично Галена е станала причина за срещата и любовта на младите.

„Фики и Галена бяха заедно на участие в чужбина, а Гюлджан е отишла в заведението и е била сред публиката. Изведнъж я вижда не синът ми, а Галена. Харесала я и веднага казала на Фики, че в публиката стои момиче, което ще му вземе акъла. После Гюлджан се озовала в гримьорната на Галена за автограф, а там бил и синът ми“, разказва Тони Стораро.

След като се срещнали очи в очи, Фики останал като замаян от хубостта, но и от невинното излъчване на младата Гюлджан. Заприказвали се, а не след дълго тя му дала и телефонния си номер. Той й се обадил, а съдбата след това си свършила работата.

„На практика Галена е виновна за това синът ми да се сгоди и да си намери жената. Сега сигурно ще тръгнат да разправят, че нарочно ги е запознала, за да навреди на Преслава. Но това не е така. Просто някои неща се виждат от самото начало. Като това, че двамата са един за друг“, коментира Тони Стораро.

Не ни остава друго, освен да чакаме Фики да обяви заветната дата за венчавката. Любопитно е каква булка ще бъде Гюлджан и дали ще спазят традицията за трите булчински рокли, коя от коя в по-ярък цвят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тони Стораро хвърли бомбата с разкритие за Фики и Гюлджан! (никой не го очакваше – виж тук)”

  1. Лилит

    апр. 10. 2017

    Да бе, глупости, Галена ги запознала. Фики е за първи път сред публика, та досега хубави момичета не е виждал, тази Гюлджан му е първата. Забърсал я е след участието и може да са се потъркаляли заедно, но за беда тя забременяла. Или родителите и турци са поискали да се спази обичая. Само че се получава доста скандално и си спестяват неудобните въпроси.

Добавете коментар