Анджелина Джоли го направи, срина Брад Пит!

Анджелина Джоли го направи, срина Брад Пит!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли разби илюзиите на Брад Пит!

Актрисата Анджелина Джоли продължава да не се разбира с бившия си съпруг. Въпреки информациите, че двамата са стоплили отношенията си, действията на Анджи говорят друго, научи Kliuki.bg.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли все още унижава Брад Пит

41-годишната красавица е подкрепила осиновените си синове Мадокс и Пат в ненавистта им към баща им. Тийнейджърите отказват категорично да се виждат с Брад, а Анджелина Джоли не прави нищо да ги убеди в противоположното.

„Щом те не искат да го виждат, значи има защо. Мъчно ми е, че така и не откриха в него бащата, от когото имаха нужда.“ – вайкала се актрисата пред близки приятели.

Момчетата са в лоши отношения с Пит главно заради отношението на актьора към тях. Говори се, че звездата от „Съюзени“ изобщо не обичал осиновените си деца и съвсем ясно показвал предпочитания към биологичните си.

Единственото осиновено дете на звездната двойка, което не се сърди на баща си, е Захара. Момиченцето редовно се появява на срещите с  него и не изглежда да е нещастно с този татко.

Припомняме, че Брад Пит и Мадокс имаха голям скандал в самолет. Младежът нещо се изрепчил на баща си, след което актьорът му зашлевил звучен шамар.

Анджелина Джоли опита да използва тази случка в бракоразводното дело, но номерът й не мина. Затова актрисата вече спря да обвинява Брад Пит за всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар