Светът му се преобърна: Голямата любов на Росен Петров се жени за друг! (банкер измести бившия водещ – снимки)

0

Росен Петров направи какво ли не за тази любов, но така и не му се получи!

Голямата любов на Росен Петров ще става булка. Но няма да се закълне във вярност на бившия водещ и настоящ политик, а на… банкер. Младият и проспериращ Атанас Сталев измести Петров в живота на Зарина Христова.

Росен Петров
Росен Петров завинаги изгуби голямата си любов

Вярно е, че от няколко години бившата дясна ръка на Слави Трифонов и екс танцьорката от Магаданс не бяха заедно. След купища перипетии двамата поеха по различни пътища, но Росен Петров винаги е споделял, че Зарина е и си остава голямата му и истинска любов.

Той я обичаше дотолкова, че дори прие да отглежда детето й като свое, когато тя го сюрпризира с новината, че е заченала от друг. Тогава те бяха още двойка, но Зарина Христова му изневери. Светът на Росен се сгромоляса, но въпреки това той намери сили да й прости. И да се предложи за баща на отрочето й.

„Гадно е за сегашната му приятелка Карина Видолова, но истината си е истина. Факт е, че Росен никога не успя да остане безразличен към Зарина. Тази жена сякаш му е карма, съдба. Явно обаче в този живот не им е писано да са заедно. Като научи за предстоящата й сватба, не издържа и се напи юнашката“, разкриват близки до Петров източници.

Цели шест години Росен Петров тръпнеше от любов по балерината, но двамата криеха връзката си заради общата си работа в „Шоуто на Слави“. А щом нещата започнаха да стават сложни и скандалите им зачестиха, Слави Трифонов се видя принуден да уволни Зарина.

Зарина Христова продължава да държи в плен сърцето на екс водещия

„Сега Росенчо си живее с 20 години по-младата Карина и се разбират добре. Но не е същото. Нито веднъж не сме го видели да я гледа с онзи поглед, с който съзерцаваше Зарито“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.