Скандал в Нова ТВ: Алекс Сърчаджиева набута Ласкин на мястото на Юлиан Константинов! (певецът е бесен)

Скандал в Нова ТВ: Алекс Сърчаджиева набута Ласкин на мястото на Юлиан Константинов! (певецът е бесен)
4 (80%) 1 vote

Иван Ласкин зае мястото на Юлиан Константинов в „Аз обичам България“!

Юлиан Константинов, който от години беше основният тандем с Андрей Слабаков в „Аз обичам България“, получи червен картон. А мястото му в предаването заема Иван Ласкин. Мъжът на Алекс Сърчаджиева се уреди с нова работа и разбира се, със солидно заплащане.

Иван Ласкин

Иван Ласкин взима хляба на Юлиан Константинов

Рокадата обаче предизвика серия от клюки и сплетни дори в самата медия. Тъй като се говори, че чаровната Алекс успяла да уреди мъжа си с връзки. Преди дни телевизията рекламираше идния епизод на шоуто в петък. И там ясно се видя, че оперният певец е аут.

Странно решение като се има предвид, че двамата „юнаци“ Константинов и Слабаков отдавна спечелиха симпатиите на зрителите и дори си имат върли почитатели и поддръжници сред публиката.

„Факт е, че Иван Ласкин от години лежи основно на доходите на жена си. И явно тя е решила да му намери работа, за да му повдигне самочувствието и да спре да мисли за пиене. Лошото е, че за тази цел друг човек беше уволнен, а той се справяше прекрасно“, коментират източниците.

И допълват, че единствено Юлиан няма връзки в медията, тъй като жената на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова пък е част от сериала на Нова телевизия „Откраднат живот“.

„Все говорим за шуробаджанащината през социализма, но ето, че и сега не е по-различно. Юлиан Константинов е бесен и с пълно право, но така е – интересът класи феса“, шушукат из коридорите на медията.

Певецът остава без работа в Нова телевизия

Потребители в мрежата също скочиха срещу нагласеното, според тях, уреждане на устатия Иван Ласкин. „Да, Юлиан си е сприхав, но и Иван не пада по-долу. Даже е тройно по-циничен от Константинов“, пишат зрители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Скандал в Нова ТВ: Алекс Сърчаджиева набута Ласкин на мястото на Юлиан Константинов! (певецът е бесен)”

 1. boby

  апр. 11. 2017

  Тез двамата- Александрата и Иван вече ми стават противни.

 2. sssssss

  апр. 12. 2017

  Без Юлиан няма да бъде интересно.Той и Андрей са чудесен екип -защо го сменят?!

 3. POLINA

  апр. 12. 2017

  Този Юлиан що се нерви, нали се има за голямата рабора….я да си пее арии, нали е оперен певец.Е вярно никои не го търси, безизвестен е и за това се бууууута по реалита и ТВ предавания та да изкара някои лев,че с тая опера хлебец не може да си купи. Ако беше талант, а не посредствен е операта едва ли би се унижавал толкова много….

 4. Budna Savest

  апр. 13. 2017

  Направо се изумявам що за прост народ сме! Абе, да ви питам – Вас, всички „вещи коментатори“…Вие наистина ли вярвате на тази простотия, че Ласкин бил „изместил“ Константинов и бил „набутан“ от Александра, която отдавна го издържала видиш ли?!
  Само за справка – Ласкин и Юлиан са близки приятели! И друго – Иван Ласкин не се нуждае от „набутване“…..него го търсят и канят на местата, в които/където участва.
  А на Нина Първанова от „частната лекарска практика“, която е коментирала по-горе й пращам много здраве! Тя къде прочете, че Ласкин е пияница – пак в Клюки.бг ли??? Или си пи с него ракията?!?! А дали е тъп……съмнявам се. Него го дават по телевизията заради доста други качества, които притежава. А нея някой ден най-много да я покажат в „Гсподари на Ефира“, където някой „пациент“ ще се жалва от „високия й лекарски професионализъм“! Защото хора като нея, които коментират и обиждат, без да познават отсрещния, всъщност са истинските тъпанари! И това ми било лекар…Пази Боже!!!

Добавете коментар