Обрат: Златка Димитрова едва не припадна от това, което й сервира свекърва й! (истината я разтърси)

1

Златка Димитрова не е на себе си, това я свари неподготвена!

Родилката Златка Димитрова остана безмълвна от това, което й се случи. Само допреди дни плеймейтката вече трескаво подготвяше всичко необходимо за кръщенето на първородното си дете Миро.

Златка Димитрова
Златка Димитрова не е на себе си, най-после дочака благоволението на свекърва си

Малкият е на 5 месеца, а на 22 април ще стане християнче. Златка Димитрова и половинката й Мирослав са решили да кръстят детето си в Банкя, където и живеят от раждането му насам.

Над 100 души са поканени на тържественото събитие за семейството им, като почти всички са близки роднини или скъпи приятели на двойката. Десетина дни по-рано обаче Черната Златка получи изненада, която я остави без думи.

Тя дойде не от кого да е, а лично от свекърва й – родителката на Миро. Която години наред съскаше против Злати и дори я кълнеше да не може да забременее и роди читаво бебе.

Месец-два след появата на Миро на бял свят, свекървата се кротна и дори пожела да види внучето си. Близки до Златка Димитрова обаче не й вярваха и смятаха, че го е направила престорено – само, за да е в мир със сина си.

Затова и предложението й да участва дейно в кръщенето на момченцето и да помага с всичко, което може покрай организацията, втрещили Златка Димитрова. Хубавицата мислела, че сънува и едва не припаднала от вълнението.

„Това беше мечтата на Злати от години. Какво ли не правеше, за да угоди на свекърва си и да й покаже, че не е лош човек. Тя обаче се беше заинатила и държеше само на бившата си снаха. Ето, че стават и чудеса. Бабата най-после размисли и се кротна“, коментират източниците.

Дано това примирие да се запази и във времето и двете жени да не се хванат отново за косите след първата прегорена манджа.

1 коментар
  1. истината ли? казва

    Тази плейнезнам си каква селяндурка е ЛЮБОВНИЦА С НЕЗОКОННО ДЕТЕ! МИРО СИ ИМА СЪПРУГА И ТО ЗАКОННА!!. ТАЗИ Е КАТО ВСИЧКИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА БЕДНЯЧКИ – ДА РАЗДЕЛЯ СЕМЕЙСТВА И ДА ОГРАБВА МЪЖЕТЕ НА ТАКИВА ИМ КАЗВАТ ПАРЦАЛИ!!, НО ИМА СИ ВИДОВ ДЕН……

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.