Шокът на годината: Вижте с очите си на кого се предложи Преслава! (фенове я обявиха за жалък парцал – СНИМКИ)

Шокът на годината: Вижте с очите си на кого се предложи Преслава! (фенове я обявиха за жалък парцал – СНИМКИ)
2 (40%) 2 votes

Преслава падна повече от ниско, направо задълба дъното!

Самотна ли е, луда ли е…, но определено падна твърде ниско. Става дума за Преслава, която се предложи на най-неочаквания и неподходящ за нея мъж. При това обвързан с жена, на която Пресито и куфарите не може да носи.

Преслава

Преслава втрещи всички, обявиха я за луда

Ще паднете, но става дума за Григор Димитров. Да, точно Гришо разпалил мераците и надеждите на Преслава. Която от известно време насам не спира да го бомбандира в мрежата.

Последният й опит за неспокосана свалка е под снимка на Гришо от Африка. Която Петя от Добрич е лайкнала и отвърнала с нелепи картинки на камилчета. След този резил, близки до нея източници хвърлиха бомбата с цялата истина.

А тя е, че Преслава дори на няколко пъти посещавала врачки, които да й гледат и да отгатнат има ли шанс с родния тенисист. Добричлийката се допитвала до тях какво да направи и какъв ход да предприеме, за да омае шампиона.

„В един момент се добра до някаква ясновидка, прочута с уменията си да прави любовни магии и си поръча такава за Гришо. Тотално е превъртяла, горката. Та защо не се погледне в огледалото?! Да види първо с какви жени е ходил и ходи Гришо, и да проумее, че тя и куфарите им не е достойна да носи“, коментират запознати.

След като тайната й лъсна наяве, дори фенове на изпълнителката се възмутиха от нея. Във форумите в нета потребители я нарекоха нещастна и жалък парцал, когото Григор Димитров няма да удостои и с поглед.

Певицата не спира да се сваля на Гришо, вярва, че ще го плени

„Представете си само Гришо с наша чалгарка. Та то е все едно Моника Белучи да пристане на Митьо Пищова. Що не се лекуват тези моми, а Преслава да си потърси някой като Бирмата. Той е за нея, не и такова велико и талантливо момче“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар