Кой разплака бременната Славена Вътова: Красавицата разтърси с това признание! (виж тук)

Кой разплака бременната Славена Вътова: Красавицата разтърси с това признание! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славена Вътова очаква второто си дете и то толкова скоро след първото раждане!

Бившата Мис България и една от най-умните носителки на тази титла Славена Вътова наскоро обяви, че ще става майка. За втори път. Хубавицата е бременна отново, а появата на бебчето се очаква през септември.

Славена Вътова

Славена Вътова плаче от щастие и от страх да не би магията на семейната й идилия да се развали

Първата дъщеричка на Славена Вътова и съпруга й Юлиян Цолов се нарича Ема и е само на годинка и десет месеца. Въпреки това вече разбирала, че скоро ще си има братче или сестриче. И дори знаела къде живее то.

„Обясних й, че бебето живее в коремчето ми. Но след като веднъж я попитахме къде е то, тя посочи корема на баща си. Много се смяхме. Важното е, че се чувствам отлично и нямам търпение отново да преживея цялото това огромно щастие“, сподели Славена Вътова.

Скоро, в откровен разговор с най-близките си хора обаче, тя се разплакала. Но сълзите, които рукнали от очите й, не са от мъка или някакво нещастие – за ужас на завистници и злобари. А от страх магията на семейното й щастие да не се наруши.

„Какво ли не съм чула и прочела за мен и за Юлиян. Още, когато го изкарваха престъпник и измамник. Това ме натъжава и само то може да ме накара да потръпна и да се разплача дори – хорската лошотия. Ако само можеха да видят какъв мил и любящ съпруг е той и какъв перфектен баща е, щяха да съжаляват за всичко изречено“, убедена е Славена Вътова.

Миската си пожелава само две неща – здраве и любов. За нея те са най-важни на света и никакви пари не могат да компенсират липсата им. Редовно се моли на Бог и Богородица да запази единността и топлината в семейството й с Цолов. Който е целият й свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар