Бомба: Първи снимки на жената на Ники Дойнов! (вижте Адриана + защо водещият не иска и да чуе за брак с нея)

Бомба: Първи снимки на жената на Ники Дойнов! (вижте Адриана + защо водещият не иска и да чуе за брак с нея)
Гласувайте за статията

Ники Дойнов и Адриана заведоха сина си на разходка в парка!

За първи път в медиите лъсна жената на Ники Дойнов. Дамата, с която новинарят дели един покрив от пет години. И която го дари с първородния му син Марко. Двамата успяваха да се скрият от очите на репортерите досега, но всичко си има първи път.

Ники Дойнов

Ето я жената на Ники Дойнов, която роди първото му дете

Първият път на Адриана дойде миналия петък, когато с Ники Дойнов изведоха сина си Марко на разходка. Семейството живее в квартал „Редута“ в столицата, но избраха за отдих Борисовата градина, до която стигнаха с Мерцедеса на водещия.

Направи впечатление, че Дойнов доста се поизпоти и дори се ядоса при сглобяването на количката на бебето. Което даде да се разбере, че едва ли Адриана може да разчита на голяма помощ от него в домакинските дела.

По-лошото обаче е, че дамата не може да разчита и на истинско стабилно семейство. Още като научила, че чака дете, тя помолила Ники Дойнов да се оженят. Дори да не правят шумна сватба, а просто да подпишат в гражданското. Той обаче твърдо отказал.

А причината би сринала всяка жена. Ники смятал, че на петата година от брака повечето двойки се разделят и не искал да прави панаири с подобни съдебни дела. Най-болезнената му тема била подялба на имущество, тъй като не искал да дели спечеленото досега с никого. Дори и с майката на сина си.

Адриана и водещият на разходка с бебето Марко в слънчевия следобед

„Може би затова Адриана е до него толкова време. Да, мнозина твърдят, че не е първа красавица или първа младост, но само тя издържа нрава на Дойнов. Само тя му даваше свобода да бъде себе си. Винаги го е разбирала и никога не му е натяквала“, разкриват близки до двойката източници.

 

Двамата са заедно от пет години, но новинарят не иска и да чуе за брак

Темата за подписа в гражданското е станала болезнена за Адриана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар