Край с Русата Златка: Изгубихме я!

Край с Русата Златка: Изгубихме я!
Гласувайте за статията

Русата Златка я загубихме завинаги

Русата Златка вече е една от тези, които вероятно са загубени за мнозина. Златка Райкова претърпя шокираща трансформация. И в края на краищата плеймейтката като че трайно премина на жени. За жалост на мнозина, пазарджиклийката вече е акостирала на другия бряг.

Времената не са това, което бяха. И всеки един от нас се променя. Много жени и мъже залитат все повече към собствения си пол. Русата Златка ще се окаже една от тях. Блондинката доскоро бе спрягана като поредната мъжемелачка и дори златотъркачка.

Известно време дори Златка Райкова бе изчезнала от публичното пространство. Само преди месец тя се появи на светско събитие с гаджето си Георги Валентинов. Тогава актуалният й приятел имаше рожден ден. И Злати, заедно с още няколко изкусителни девойки, направи празника му да се запомни дълго.

Красавиците изпотиха много от мъжете в нощния бар, а видимо доволен ММА боецът не откъсваше поглед от чаровната си половинка. Така двамата спряха зловредните слухове, че връзката им е претърпяла крах.

Русата Златка

Русата Златка се пусна на жени

Но поредната й поява в нощен клуб наскоро напълно обърка представите на очевидците в него. И сега Русата Златка се появи сама, както предпочита да го прави от известно време. Някои подозират, че двамата със силовака вече са си омръзнали.

Или връзката им има нужда от свеж въздух. За ММА боецът със сигурност се знае, че не обича прожекторите. И се появява в светското общество единствено, за да угоди на гаджето си. За Златка Райкова се заговори, че вече трайно се е отдала на модата и е загърбила купоните до зори.

Но снощната й поява направо събра очите на присъстващите. И то не с друго, а с явното залитане по собствения пол. Защото Русата Златка награби пред очите на всички една от изкусителните танцьорки.

Тя не само я опипваше безсрамно, но в един момент я награби и зацелува по устата.Без да се интересува кой я гледа и какво ще си помислят. Явно момичето остана също изненадано, защото ококорено гледаше каквс нея о върши плеймейтката.

„Край! Загубихме завинаги и Русата Златка!”, проплакаха мъжете в бара, свидетели на разюзданото й поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар