Лъсна огромната тайна на Моника Валериева: Това истина ли е? (Шокиращи разкрития)

Лъсна огромната тайна на Моника Валериева: Това истина ли е? (Шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Моника Валериева крие огромна тайна

Моника Валериева напоследък шокира с неадекватни реакции. Моделката ту се появява-ту се скрива от социалната мрежа. Родената в Дупница манекенка вчера отново изненада феновете си. Като публикува снимка с малко момиченце. Детето е на около годинка, а Моника Валериева тайнствено отбягна въпросите чие е то.

На няколко пъти Моника Валериева обявяваше годежите си и мераците си да стане булка. Но за известно време тя загърби светлината около личния си живот. Изкусителката спря да качва и статуси. Неадекватното поведение на моделката накара мнозина да си мислят, че в личния и защо не в любовния й живот, е настъпила промяна. И то съществена.

Досега бившата брадърка споделяше само промени около външния си вид и новите си придобивки.Преди дни тя публикува фото на личната си страница с огромен изпънат джип. Тузарското возило бе впечатляващо и познавачи определиха цената му на над двеста бона. Изпънатото возило бе омотано цялото в панделки, като огромен подарък.

Моника Валериева

Моника Валериева крие тайна

Но изненадващо вместо да продължи да се фука, Валериева изтри снимката. Като не даде никакво обяснение. А преди това получи милион честитки за него.
Реакцията й предизвика подигравките на онлайн потребителите.

Това детето на Моника Валериева ли е?

Вчера, някъде около полунощ, моделката е качила снимка на бебето. И под нея написа, че е истинско щастие. Веднага тръгнаха коментари за това колко са сладки двете. Както и пожелания за живот и здраве.

Някои от феновете веднага навързаха събитията. И директно я попитаха за това ли изчезна в последната година и половина от публичното пространство.
Въпросът дали Моника Валериева има дете, остана да витае.

И ако е така, всичките тези подъръци и мистериозното й изчезване заради това ли е? А ако е родила дете, защо не се е показала. Вероятно мъжът до нея не иска да се афишира личния му живот, подозират феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар