Взрив: Съседи на хубавата Гинка с шокиращи разкрития! (ето какво й причиниха Румен Радев и Генерал Деси – СНИМКИ)

Взрив: Съседи на хубавата Гинка с шокиращи разкрития! (ето какво й причиниха Румен Радев и Генерал Деси – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Хубавата бивша съпруга на президента Румен Радев заживя в болка и самота!

Шокиращи разкрития за бившата жена на президента Румен Радев – Гинка Кесякова, направиха съседи на дамата. Гинка продължава да живее в столичния квартал „Гео Милев“, заедно с децата си Георги и Дарина.

Румен Радев

Бившата жена на Румен Радев тъне в самота

Според комшиите й обаче, това трудно може да се нарече живот. Доскоро красивата, усмихната и напета Гинка се е променила коренно. Тя вече приличала на измъчена и самотна жена, криеща огромна болка под превитите си рамена.

„Повехна като цвете, милата. Лицето й помръкна и се сбръчка. А и как няма да е така, като вече почти не излиза. Ходи само на работа и до магазина, както и да придружава сина си на тренировките по футбол“, разказват източниците пред Пик.

Причината за състоянието на бившата първа дама била неочакваната за нея сватба на Румен Радев и Десислава Радева, която българите нарекоха Генерал Деси. Гинка Кесякова се принудила да върне бащината си фамилия, след като втората съпруга вече се водела Радева.

„Гинка се разведе с Румен Радев, но вярваше, че ще си остане бившата г-жа Радева. А и му е родила две деца все пак. Не заслужава да бъде захвърлена в миналото като непотребна вещ. Отгоре на всичко и постоянните скандали около миналото й с президента, които заливат пресата. Това я унищожава“, коментират запознати.

За да не налива масло в огъня, Гинка се отказала напълно от личния си живот и дори през уикендите се затваряла сама в дома си. Имала само едно кученце, което й правело компания, тъй като децата вече били големи и рядко се свъртали вкъщи.

Хубавата Гинка Кесякова повехна и се състари

„Преди време имаше един неин колега, с когото се разбираха и излизаха. Но откакто ги заснеха и пуснаха в медиите, и той се отдръпна. Жалко за жената ако трябва още пет години да прекара затворена сред четирите стени на дома си“, заключват съседи на бившата любима на Румен Радев.

 

 

 

Дамата ходи само на работа и до магазина, затворила се е за света

Съседи от кв. „Гео Милев“ разкриха самотния живот на някогашната първа дама

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар